Рецепт Лікер з кизилу фото

Лікер з кизилу
(покроковий рецепт з фото)

Бразильська кухня
Кизил , Ягоди
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні , Лікери
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 40 хв.

Лікер з кизилу можна легко приготувати в домашніх умовах. Він виходить кисло-солодким, дивовижного рубінового кольору. Такий лікер ідеально підходить для приготування коктейлів.

Опис приготування:

Лікер з кизилу - одне задоволення. Це воістину жіночий напій. Ароматний, яскравий і солодкий, він підійде до будь-якого святкового столу, а також стане відмінною основою для приготування коктейлів. Додайте в лікер вермут, сік апельсина, лимона, содову і коктейль готовий. Горілку кладіть до смаку. Чим міцніше ви хочете отримати лікер, тим більше горілки додавайте. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 500-600 мл. Лікеру.

  • Кизил - 350 грам
  • Цукор - 350 грам
  • Горілка - 250 мілілітрів
  • Вода - 250 мілілітрів
лікер з кизилу - фото крок 1
Для приготування лікеру візьміть кизил, горілку і цукор.
лікер з кизилу - фото крок 2
Ягоди кизилу добре помийте і викладіть в каструлю.
лікер з кизилу - фото крок 3
Залийте кизил водою і поставте каструлю на плиту.
лікер з кизилу - фото крок 4
Варіть кизил під кришкою 25-30 хвилин на невеликому вогні.
лікер з кизилу - фото крок 5
Відвар з кизилом охолодіть і протріть ягоди через сито.
лікер з кизилу - фото крок 6
Відвар процідіть з ягідним пюре.
лікер з кизилу - фото крок 7
Після всипте цукор. Знову поставте на плиту і варіть 5-6 хвилин до повного розчинення цукру.
лікер з кизилу - фото крок 8
Ягідний відвар з цукром охолодіть і влийте горілку, перемішайте. Можна ще раз процідити через сито або марлю.
лікер з кизилу - фото крок 9
Готовий лікер налийте в пляшку і щільно закрийте. Лікер з кизилу зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти