Рецепт Тукан фото

Тукан
(покроковий рецепт з фото)

Бразильська кухня , Португальська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Квасоля
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Влаштуйте вечерю в бразильському стилі - приготуйте фейжоаду. Ця страва, за переказами придумане африканськими рабами в Південній Америці, приготувати в домашніх умовах дуже просто. Розповідаю, як.

Бразильське блюдо фейжоада можна без праці приготувати в домашніх умовах - всі використовувані інгредієнти доступні, ніякої екзотики тут немає. Та й приготування страви дуже просте, більшу частину часу воно готується саме, без нашої участі. Спробуйте, якщо ви любите поєднання м'яса і квасолі, то фейжоада вам напевно сподобається

  • Свиняча корейка - 500 грам
  • Свинячі реберця - 600 грам
  • Сосиски - 200 грам
  • Копчена ковбаса - 150 грам
  • Вода - 2 L
  • Квасоля чорна - 600 грам
  • Бекон - 80 грам
  • Яловичина - 250 грам
  • Сало - 250 грам
  • Олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідори - 3 штуки
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Сіль - - За смаком
тукан - фото крок 1
Квасоля промийте і замочіть на ніч в літрі прохолодної води.
тукан - фото крок 2
На наступний день беремо велику каструлю, додаємо туди квасолю, шматочки корейки, яловичини, сирих сосисок. Заливаємо двома літрами води і варимо півтори години на середньому вогні.
тукан - фото крок 3
В окремій сковороді в маслі обсмажити нарізані цибулю, часник, перець чилі бекон, сало і копчену ковбасу.
тукан - фото крок 4
Через пару хвилин додаємо в сковороду дрібно нарізані помідори і чашку бульйону, в якому вариться квасоля. Обсмажити все разом протягом декількох хвилин.
тукан - фото крок 5
Знімаємо сковороду з вогню. Коли пройде півтори години варіння квасолі з м'ясом, додаємо вміст сковороди в каструлю.
тукан - фото крок 6
Додаємо реберця, сіль і перець. Ставимо на вогонь і тушкуємо до повної готовності квасолі і м'ясних інгредієнтів.
тукан - фото крок 7
Фейжоада готова. Подавати в гарячому вигляді.

Схожі рецепти