М'ясо по-бразильськи
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається експериментувати на кухні, кожен раз готуючи щось новеньке? Пропоную цікавий рецепт м'яса по-бразильськи, який урізноманітнює ваше меню.
Рецепт приготування м'яса по-бразильськи тільки на перший погляд може здатися складним. Насправді, це досить просте і зрозуміле всім блюдо.
Готуємо:
1. Селера нарізати невеликими кубиками.
2. Морква вимити, просушити, очистити і порізати середніми кружечками.
3. Цибулину очистити і подрібнити.
4. У болгарському перці видалити хвостик і насіння і нарізати кубиками.
5. Часник видавити через прес або натерти на тертці.
6. На сковороді з невеликою кількістю рослинної олії злегка підсмажити овочі. В кінці додати дрібно нарізаний помідор.
7. М'ясо порізати на невеликі шматочки. Чим менше будуть шматочки, тим швидше блюдо буде готово.
8. Додати м'ясо, кмин і цедру апельсина на сковороду до овочів і накрити кришкою. Гасити на повільному вогні мінімум півгодини.
9. На сковороду відправити квасоля, перемішати і тушкувати ще 30 хвилин під закритою кришкою до готовності.
10. Для 5-10 хвилин до подачі страви на стіл посолити і поперчити за смаком.
М'ясо по-бразильськи в домашніх умовах - це неймовірно ароматне, соковите і смачне блюдо. Удачі в приготуванні!
- Стебло селери - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Яловичина - 500 грам
- Консервована квасоля - 300 грам(Лучше черную)
- Кмин - 1 щіпка
- Цедра апельсина - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Готуємо:
1. Селера нарізати невеликими кубиками.
2. Морква вимити, просушити, очистити і порізати середніми кружечками.
3. Цибулину очистити і подрібнити.
4. У болгарському перці видалити хвостик і насіння і нарізати кубиками.
5. Часник видавити через прес або натерти на тертці.
6. На сковороді з невеликою кількістю рослинної олії злегка підсмажити овочі. В кінці додати дрібно нарізаний помідор.
7. М'ясо порізати на невеликі шматочки. Чим менше будуть шматочки, тим швидше блюдо буде готово.
8. Додати м'ясо, кмин і цедру апельсина на сковороду до овочів і накрити кришкою. Гасити на повільному вогні мінімум півгодини.
9. На сковороду відправити квасоля, перемішати і тушкувати ще 30 хвилин під закритою кришкою до готовності.
10. Для 5-10 хвилин до подачі страви на стіл посолити і поперчити за смаком.
М'ясо по-бразильськи в домашніх умовах - це неймовірно ароматне, соковите і смачне блюдо. Удачі в приготуванні!