Рецепт М'ясо по-бразильськи фото

М'ясо по-бразильськи
(покроковий рецепт з фото)

Бразильська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Вам подобається експериментувати на кухні, кожен раз готуючи щось новеньке? Пропоную цікавий рецепт м'яса по-бразильськи, який урізноманітнює ваше меню.

Опис приготування:

Рецепт приготування м'яса по-бразильськи тільки на перший погляд може здатися складним. Насправді, це досить просте і зрозуміле всім блюдо.

Готуємо:

1. Селера нарізати невеликими кубиками.

2. Морква вимити, просушити, очистити і порізати середніми кружечками.

3. Цибулину очистити і подрібнити.

4. У болгарському перці видалити хвостик і насіння і нарізати кубиками.

5. Часник видавити через прес або натерти на тертці.

6. На сковороді з невеликою кількістю рослинної олії злегка підсмажити овочі. В кінці додати дрібно нарізаний помідор.

7. М'ясо порізати на невеликі шматочки. Чим менше будуть шматочки, тим швидше блюдо буде готово.

8. Додати м'ясо, кмин і цедру апельсина на сковороду до овочів і накрити кришкою. Гасити на повільному вогні мінімум півгодини.

9. На сковороду відправити квасоля, перемішати і тушкувати ще 30 хвилин під закритою кришкою до готовності.

10. Для 5-10 хвилин до подачі страви на стіл посолити і поперчити за смаком.

М'ясо по-бразильськи в домашніх умовах - це неймовірно ароматне, соковите і смачне блюдо. Удачі в приготуванні!


  • Стебло селери - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Яловичина - 500 грам
  • Консервована квасоля - 300 грам(Лучше черную)
  • Кмин - 1 щіпка
  • Цедра апельсина - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Рецепт приготування м'яса по-бразильськи тільки на перший погляд може здатися складним. Насправді, це досить просте і зрозуміле всім блюдо.

Готуємо:

1. Селера нарізати невеликими кубиками.

2. Морква вимити, просушити, очистити і порізати середніми кружечками.

3. Цибулину очистити і подрібнити.

4. У болгарському перці видалити хвостик і насіння і нарізати кубиками.

5. Часник видавити через прес або натерти на тертці.

6. На сковороді з невеликою кількістю рослинної олії злегка підсмажити овочі. В кінці додати дрібно нарізаний помідор.

7. М'ясо порізати на невеликі шматочки. Чим менше будуть шматочки, тим швидше блюдо буде готово.

8. Додати м'ясо, кмин і цедру апельсина на сковороду до овочів і накрити кришкою. Гасити на повільному вогні мінімум півгодини.

9. На сковороду відправити квасоля, перемішати і тушкувати ще 30 хвилин під закритою кришкою до готовності.

10. Для 5-10 хвилин до подачі страви на стіл посолити і поперчити за смаком.

М'ясо по-бразильськи в домашніх умовах - це неймовірно ароматне, соковите і смачне блюдо. Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти