М'ясо в утятніце в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Можна запікати м'ясо в утятніце в духовці, це дуже зручно. Поставиш м'ясо в духовку і займайся своїми справами! А смачний обід готується сам собою! Через годинку починають розноситься по дому аромати.
М'ясо в утятніце в духовці готувати зовсім нескладно, якщо у вас є підходяща посуд, наприклад, Казань або utyatnitsa. Дно посуду змастіть рослинною олією, вкладиш м'ясо, цибуля, морква і майонез. Якщо бажаєте шари модно повторити кілька разів, а майонез нанести тільки на верхній шар. М'ясо краще окремо посолити і поперчити. До м'яса в утятніце можна додати трохи води, щоб точно нічого не пригоріло. Успіхів і приємного апетиту!
- Говяжа вирізка - 600 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Морква - 2 штуки
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль, Прец- За смаком
Яловичину порізати на шматочки.
Морква порезать.
В утятницу сложить мясо и лук.
На мясо уложите слой моркови.
Змастіть всі майонезом.
Мясо готовится полтора часа в духовку при80-200 градусах. Смачного!