Тушковане м'ясо в утятніце
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт тушкованого м'яса в утятніце дуже простий, але страва виходить дуже цікавим і смачним. Ідеально підійде для вечері.
Рецепт розрахований на 2 порції. Якщо вам потрібно більше, то просто додайте інгредієнтів, технологія не змінюється.
- М'ясний гуляш - 400 грам (будь-який, час готування може відрізнятися на кілька хвилин)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 100 мілілітрів
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. М'ясний гуляш поріжте на великі шматочки.
2. Лук варто нарізати дрібними шматочками.
3. Лук в рослинному маслі обсмажують протягом 5 хвилин.
4. Поки цибуля обсмажується наріжте моркву.
5. Додаємо моркву в утятницу і обсмажуємо її з цибулею ще 5 хвилин.
6. Тепер прийшов час додати м'ясо і обсмажувати все разом близько 3-4 хвилин.
7. Залийте м'ясо кип'яченою водою, додайте лавровий лист, посоліть і поперчіть за смаком. Тушіте 20-25 хвилин.
8. Перед подачею на стіл приберіть лавровий лист. Я, звичайно, ! Смачного!