Рецепт Тушковане м'ясо в утятніце фото

Тушковане м'ясо в утятніце
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Рецепт тушкованого м'яса в утятніце дуже простий, але страва виходить дуже цікавим і смачним. Ідеально підійде для вечері.


Опис приготування:

Рецепт розрахований на 2 порції. Якщо вам потрібно більше, то просто додайте інгредієнтів, технологія не змінюється.

  • М'ясний гуляш - 400 грам (будь-який, час готування може відрізнятися на кілька хвилин)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
тушковане м'ясо в утятніце - фото крок 1
1. М'ясний гуляш поріжте на великі шматочки.
тушковане м'ясо в утятніце - фото крок 2
2. Лук варто нарізати дрібними шматочками.
тушковане м'ясо в утятніце - фото крок 3
3. Лук в рослинному маслі обсмажують протягом 5 хвилин.
тушковане м'ясо в утятніце - фото крок 4
4. Поки цибуля обсмажується наріжте моркву.
тушковане м'ясо в утятніце - фото крок 5
5. Додаємо моркву в утятницу і обсмажуємо її з цибулею ще 5 хвилин.
тушковане м'ясо в утятніце - фото крок 6
6. Тепер прийшов час додати м'ясо і обсмажувати все разом близько 3-4 хвилин.
тушковане м'ясо в утятніце - фото крок 7
7. Залийте м'ясо кип'яченою водою, додайте лавровий лист, посоліть і поперчіть за смаком. Тушіте 20-25 хвилин.
тушковане м'ясо в утятніце - фото крок 8
8. Перед подачею на стіл приберіть лавровий лист. Я, звичайно, ! Смачного!

Схожі рецепти