Рецепт Яловичина в утятніце фото

Яловичина в утятніце
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Яловичина, Гриби, Печериці
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Пропоную рецепт яловичини, тушкованою з грибами в утятніце. Страва, приготоване за цим рецептом, справить сенсацію. Гарантую!

Тушкована яловичина, приготована за цим рецептом, просочується дивним ароматом грибів і овочів, що надає цьому блюду прекрасний смак. Час приготування залежить від розміру шматочків м'яса, тому краще різати невеликими шматками. Блюдо виходить чудовим. Спробуйте.

  • Яловичина - 1, 5 кілограма (бажано нежирна)
  • Печериці - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичина в утятніце - фото крок 1
1. Наріжте яловичину маленькими шматочками.
яловичина в утятніце - фото крок 2
2. Промийте гриби і поріжте великими шматочками (з 2-3 частини).
яловичина в утятніце - фото крок 3
3. Залежно від розміру морквини наріжте її колами або напівколами.
яловичина в утятніце - фото крок 4
4. Цибулини наріжте кільцями.
яловичина в утятніце - фото крок 5
5. Обсмажуйте яловичину хвилин 30 на пательні. Спочатку м'ясо дасть сік, Будь ласка, зачекайте вся рідина випарується і обсмажуйте до появи золотий скоринки.
яловичина в утятніце - фото крок 6
6. Тепер в утятницу слід укласти гриби, цибулю і моркву.
яловичина в утятніце - фото крок 7
7. Далі зверху покладіть підсмажену яловичину.
яловичина в утятніце - фото крок 8
8. Залийте все кип'яченою водою як показано на фото.
яловичина в утятніце - фото крок 9
9. Гасіть під закритою кришкою хвилин 30. Так як вода випарується трохи, ще раз посоліть блюдо.
яловичина в утятніце - фото крок 10
10. Перевірте м'ясо на смак і при потребі тушкуйте ще хвилин 10-15. Отже, блюдо готово! Бон Апетит!

Схожі рецепти