Яловичина в утятніце
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт яловичини, тушкованою з грибами в утятніце. Страва, приготоване за цим рецептом, справить сенсацію. Гарантую!
Тушкована яловичина, приготована за цим рецептом, просочується дивним ароматом грибів і овочів, що надає цьому блюду прекрасний смак. Час приготування залежить від розміру шматочків м'яса, тому краще різати невеликими шматками. Блюдо виходить чудовим. Спробуйте.
- Яловичина - 1, 5 кілограма (бажано нежирна)
- Печериці - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Наріжте яловичину маленькими шматочками.
2. Промийте гриби і поріжте великими шматочками (з 2-3 частини).
3. Залежно від розміру морквини наріжте її колами або напівколами.
4. Цибулини наріжте кільцями.
5. Обсмажуйте яловичину хвилин 30 на пательні. Спочатку м'ясо дасть сік, Будь ласка, зачекайте вся рідина випарується і обсмажуйте до появи золотий скоринки.
6. Тепер в утятницу слід укласти гриби, цибулю і моркву.
7. Далі зверху покладіть підсмажену яловичину.
8. Залийте все кип'яченою водою як показано на фото.
9. Гасіть під закритою кришкою хвилин 30. Так як вода випарується трохи, ще раз посоліть блюдо.
10. Перевірте м'ясо на смак і при потребі тушкуйте ще хвилин 10-15. Отже, блюдо готово! Бон Апетит!