Рецепт Картопля, тушкована в утятніце фото

Картопля, тушкована в утятніце
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам рецепт приготування всім відомого смачного і корисного страви - тушкованої картоплі з м'ясом в утятніце. Саме такий спосіб дозволить і м'яса, і картоплі згасити рівномірно.

Опис приготування:

Приготувати таку страву нескладно. Усе, що необхідно, - це качатницю, картопля, гарне м'ясо, цибулю і моркву. Спершу треба згасити м'ясо, а вже після додати картоплю. Відмінно блюдо підходить як на вечерю, так і на святковий стіл. Ситно, швидко і смачно. Спробуйте!

  • Картопля - 1 кілограм
  • М'ясо - свинина - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Червоний мелений перець - За смаком
картопля, тушкована в утятніце - фото крок 1
1. Наріжте свинину невеликими кубиками. Додати сіль за смаком. Додайте чорного і червоного перцю.
картопля, тушкована в утятніце - фото крок 2
2. Підготуйте утятницу. Для цього на дно налийте трохи олії.
картопля, тушкована в утятніце - фото крок 3
3. М'ясо викладіть в гусятницю, добре перемішайте і поставте гаситися на 10-15 хвилин.
картопля, тушкована в утятніце - фото крок 4
4. Поки м'ясо гаситься, поріжте цибулю півкільцями, а моркву натріть на дрібній тертці.
картопля, тушкована в утятніце - фото крок 5
5. Тепер додайте в утятницу цибулю, морква, 3 зубчики часнику і 3 lavrovиx listika. Перемішайте, додайте кип'яченої води і залиште гаситися ще на хвилин 5-7.
картопля, тушкована в утятніце - фото крок 6
6. Наріжте картоплю і додайте його в утятницу, перемішайте і тушкуйте все під закритою кришкою ще 30 хвилин.
картопля, тушкована в утятніце - фото крок 7
7. Тепер страву можна подавати на стіл. Приготуйтеся слухати компліменти. Смачного!

Схожі рецепти