Баклажани по-бразильськи
(покроковий рецепт з фото)
Баклажани, сир моцарелла і томати - прекрасне поєднання! За рахунок свого прекрасного зовнішнього вигляду, блюдо ризикує потрапити прямо на святковий стіл. Обов'язково приготуйте і здивуєте своїх гостей!
Перед вами простий рецепт приготування баклажан по-бразильськи. Оскільки з приготуванням страви все більш-менш зрозуміло, зупинюся детальніше на соусі для цієї страви. Перший варіант: оливкова олія, трохи оцту, сушені помідори і улюблені спеціями. Зверху посипати базиліком і кедровими горішками. Другий варіант: взяти соус для піци за основу, додавши лимонний сік і трохи білого винного оцту. Хай щастить!
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сир моцарела - 100 грам
- Базилік - 6 штук (листочків)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Баклажани миємо, знімаємо з них шкірку і ріжемо тонкими поздовжніми скибочками. Обсмажуємо скибочки на рослинній олії, після чого даємо їм охолонути. Кладемо скибочки баклажана хрест-навхрест, зверху викладаємо листочок базиліка, моцарелу і гурток помідора.
Звертаємо баклажани конвертиками і ставимо в холодильник на 20 хвилин. Після чого, відправляємо в духовку на 5 хвилин.
По бажанню, зверху полийте соусом. Смачного!