Перекус в дорогу
(покроковий рецепт з фото)
Наближається тривалу подорож? Тоді обов'язково варто взяти з собою ситний і смачний сендвіч! Рекомендую рецепт приготування перекусу в дорогу - апетитний сендвіч з помідорами, омлетом і беконом!
Сандвіч - це ідеальний перекус для роботи, школи, універу або подорожі. Сендвіч з омлетом виходить легким і повітряним, він дуже смачний як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. До речі, щоб приготувати перекус в дорогу, ви можете приготувати сендвіч не тільки з омлетом, але і просто з овочами, куркою або м'ясом.
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 20 мілілітрів
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Бекон - 2-3 скибочок
- Сир м'який - 2 скибочки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Печиво - 2 штуки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Приготуйте омлет. Для цього в глибокій ємності змішайте яйце, молоко і спеції за смаком.
Збийте все вилочкою або віночком.
Паралельно обсмажте на розігрітій сковороді шматочки бекону до хрусткої скоринки.
У маслі з-під бекону посмажте омлет. Коли він схопиться, додайте в цент пару шматочків м'якого сиру. Загорніть омлет в конверт і обсмажте його з іншого боку. Розраховуйте, що омлет повинен підходити за розміром під вашу булочку.
Поки омлет остигає, поріжте помідор, огірок і цибулю кільцями.
Авокадо чистий, розімніть м'якоть вилкою до утворення пасти. Для цього важливо брати саме темний, стиглі і м'який авокадо.
Булочки поріжте навпіл і змастіть оливковою олією. Обсмажте їх внутрішньою стороною вниз, поки булочки не підрум'яняться.
Тепер змастіть булочку пастою з авокадо.
Викладіть зверху омлет, потім огірки.
Потім цибулю і помідори.
Потім бекон обсмажений, зелень за смаком (це може бути і рукола, і базилік).
Фінальний шар - теж паста з авокадо, щоб булочки і сендвіч були сухуватими.
Фінальний шар - теж паста з авокадо, щоб булочки і сендвіч були сухуватими.
Готовий перекус в дорогу ви можете упакувати в Пекарській папір, судочек або харчову плівку. Навіть остиглий сендвіч буде дуже смачним. Смачного!