Рецепт Бутерброди в дорогу фото

Бутерброди в дорогу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Яйця , Брокколі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На природу
Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Чи збираєтеся в подорож, пікнік, у відпустку? Обов'язково захопіть з собою що-небудь перекусити. Розповім, як приготувати бутерброди в дорогу. Завдяки такій закусці можна швидко вгамувати голод.

Опис приготування:

Якщо вирушаєте в подорож, то не варто використовувати майонез, адже він може зіпсуватися, або вершкове масло, адже воно розтане. Для бутербродів використовую французький багет, який розрізала на кілька частин. Такі бутерброди можна загорнути у фольгу, що дуже зручно, якщо збираєтеся взяти з собою.

  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Брокколі - 450 грам
  • Часник - 5 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яйця - 6 штук
  • Сир - 8 скибочок
  • Солоні огірки - 6 штук
  • Французький багет - 1 штука
1
Сковороду розігрійте з 2 столовими ложками оливкової олії. Вимийте брокколі і розділіть на дрібні суцвіття. Викладіть в розігріту сковороду брокколі, дрібно нарізаний часник, влийте 2 столові ложки води, сіль і poperčite.
2
Готуйте близько 10 хвилин під закритою кришкою на слабкому вогні до м'якості брокколі, потім перекладіть на тарілку.
3
У миску вбийте яйця, додайте 2 столові ложки води, сіль і перець, перемішайте. Сковороду розігрійте з оливковою олією, влийте яєчну суміш і злегка перемішайте лопаткою.
4
Багет розділіть на 4 частини, зробіть поперечний глибокий надріз. Всередину кожного покладіть сир, брокколі, омлет, нарізані пластинками солоні огірки і накрийте сиром.
5
Бутерброди можна запакувати або є відразу. Смачного!

Схожі рецепти