Бутерброди з кабачків в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ось такі цікаві бутерброди можна приготувати, якщо взяти замість звичайного хліба кружечки кабачка. До речі, ця закуска виходить не менш ситна, а смак у неї просто чарівний, самі спробуйте.
Думаєте, бутерброди готують тільки з їхньої поживи або батона, а ось і ні, виявляється, можна зробити навіть бутерброди з кабачків в духовці в домашніх умовах. Як і в класичному варіанті, тут ми просто викладаємо на кабачки свою улюблену начинку, в нашому випадку це фарш і помідори, а далі бутерброди запікаємо в духовці. Все дуже просто і легко, а сама закуска виходить досить ситної і неймовірно смачною. Так що пропоную і вам спробувати цей рецепт приготування бутербродів з кабачків в духовці, мені здається, це блюдо вам повинно сподобатися.
- Кабачок - 1 кілограм
- Фарш курячий - 500 грам
- Помідори - 400-450 грам
- Зелень свіжа - 40-50 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Суміш мелених перців - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Спочатку ми займемося фаршем, додаємо до нього пропущений через прес часник, подрібнену зелень, суміш перцем і сіль, ретельно все перемішуємо.
Далі ми нарізаємо кабачок на кільця шириною близько 1-1, 5 см і викладаємо їх на деко змащений олією.
Тепер на кожен кружечок кабачка викладаємо трохи фаршу, потім скибочку помідора і зверху видавлюємо крапельку майонезу. Запікаємо бутерброди при 170 градусах протягом 20-25 хвилин, після чого прикрашаємо їх свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!