Бутерброди з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не їсте м'ясних виробів, то ваш святковий стіл обов'язково прикрасять бутерброди з кабачків. В цей рецепт входять також помідори. Таким незвичайним блюдом у вас вийде здивувати всіх гостей.
Дуже соковитими і ароматними виходять овочеві бутерброди. Для їх приготування вам знадобиться звичайнісінький хліб, а також кабачки і помідори. Чудовим доповненням стане соус на основі майонезу. Аромат йому надає подрібнений часник. Щоб дізнатися, як приготувати бутерброди з кабачків, прочитайте цей покроковий рецепт.
- Хліб - 8-10 скибочок
- Кабачок - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Майонез - 100 грам
- Масло рослинне, зелень - За смаком
Кабачок вимийте і обріжте кінчики з двох сторін. Потім наріжте овоч на кружечки товщиною близько сантиметра. У сковороді розігрійте олію і обсмажте на ньому кабачки до золотистого кольору.
Томати ретельно вимийте. Вибирайте м'ясисті і стиглі овочі, можна використовувати рожеві помідори. Обсушити їх і наріжте кружальцями близько одного сантиметра товщиною.
В окрему піалку викладіть майонез. Потім почистіть часник і дрібно його нарубати ножем. Також часник можна натерти на тертці або пропустити через прес. Посоліть соус за смаком і ретельно перемішайте.
Візьміть скибочки білого хліба. Якщо ви хочете, то можете підсушити їх в тостері або на сухій сковороді, щоб хліб став хрустким. Змастіть шматочки майонезом з часником.
На майонез викладіть кружечки обсмажених кабачків, а на кабачки - кружечки помідорів. Потім прикрасьте все зеленню і подавайте бутерброди до столу.