Бутерброди з фаршем в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з фаршем в духовці - добра закуска на святковий стіл або на простий ранковий сніданок. Бутерброди виходять дуже насиченими і смачними, з хрусткою скоринкою і чудовим ароматом!
Перед вами - простий рецепт приготування бутербродів з фаршем в духовці.
Для початку підготуйте начинку для бутербродів, вона складається з фаршу, змішаного з цибулею і яйцем. Начинка намазується на скибочки житнього хліба, потім бутерброди запікаються в духовці. Подаються до столу присипані тертим сиром. Хай щастить!
- Житній хліб - 1 штука
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки (для шашлику)
- Фарш змішаний - 200 грам
- Сир сирний - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Довільно нарізаємо цибулю. Кладемо його в блендер і додаємо яйце.
Подрібнюємо до однорідності.
Отриману суміш з'єднуємо з фаршем, солимо і перчимо. Перемішуємо.
Намазуємо скибочки хліба кетчупом.
Зверху викладаємо фарш і поміщаємо бутерброди на деко. Запікаємо в духовці до готовності, температура 220 градусів.
Посипаємо гарячі бутерброди тертим сиром. Як тільки сир розплавиться - все готово!
Смачного!