Бутерброди в духовці з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Ось він сніданок мрії будь-якого чоловіка і не тільки, адже тут у нас відразу і бутерброди, і яєчня, як то кажуть, два в одному. Так що з цим рецептом ви з легкістю попадете своїй другій половинці.
Кому цікаво на сніданок їсти звичайні бутерброди, зате коли бачиш таку красу, то відразу прокидається апетит. Тому якщо ви хочете, щоб ваше ранок починався з позитивного настрою і смачної їжі, я розповім вам, як приготувати бутерброди в духовці з яйцем. На мій погляд, такий сніданок це найкращий початок дня, до того ж його приготування не займе багато часу, а продукти для таких бутербродів можна використовувати ті, які знайдуться в холодильнику. Тепер вранці разом з смачним сніданком ви будете отримувати заряд бадьорості і позитиву, адже з цим простим рецептом бутербродів в духовці з яйцем по іншому бути не може.
- Кнопка - 8 скибочок
- Яйце - 4 штуки
- Помідор - 1 штука
- Бекон - 50-60 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Беремо чотири скибочки батона і викладаємо їх на деко або в форму для запікання.
З решти чотирьох скибочок вирізаємо м'якуш так, щоб залишився тільки контур.
Викладаємо батон без м'якушки на цілі скибочки.
Тепер в дірочки починаємо викладаємо начинку, спочатку викладаємо по кружечку помідора.
Потім нарізаємо бекон і відправляємо його на помідор.
У кожен бутерброд розбиваємо по одному яйцю, якщо яйця великі, то можна виливати не весь білок, а скільки влізе. Яйце солимо і посипаємо меленим перцем за смаком.
Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо в ній бутерброди, час приготування залежить від того, яйця якої консистенції ви віддаєте перевагу. Я, наприклад, не люблю застиглий білок і жовток, тому у мене на приготування йде не більше 10 хвилин.
Готові бутерброди перекладаємо на тарілку і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!