Рецепт Бутерброди в духовці з яйцем фото

Бутерброди в духовці з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок
Випічка , Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Ось він сніданок мрії будь-якого чоловіка і не тільки, адже тут у нас відразу і бутерброди, і яєчня, як то кажуть, два в одному. Так що з цим рецептом ви з легкістю попадете своїй другій половинці.

Опис приготування:

Кому цікаво на сніданок їсти звичайні бутерброди, зате коли бачиш таку красу, то відразу прокидається апетит. Тому якщо ви хочете, щоб ваше ранок починався з позитивного настрою і смачної їжі, я розповім вам, як приготувати бутерброди в духовці з яйцем. На мій погляд, такий сніданок це найкращий початок дня, до того ж його приготування не займе багато часу, а продукти для таких бутербродів можна використовувати ті, які знайдуться в холодильнику. Тепер вранці разом з смачним сніданком ви будете отримувати заряд бадьорості і позитиву, адже з цим простим рецептом бутербродів в духовці з яйцем по іншому бути не може.

  • Кнопка - 8 скибочок
  • Яйце - 4 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Бекон - 50-60 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
бутерброди в духовці з яйцем - фото крок 1
Беремо чотири скибочки батона і викладаємо їх на деко або в форму для запікання.
бутерброди в духовці з яйцем - фото крок 2
З решти чотирьох скибочок вирізаємо м'якуш так, щоб залишився тільки контур.
бутерброди в духовці з яйцем - фото крок 3
Викладаємо батон без м'якушки на цілі скибочки.
бутерброди в духовці з яйцем - фото крок 4
Тепер в дірочки починаємо викладаємо начинку, спочатку викладаємо по кружечку помідора.
бутерброди в духовці з яйцем - фото крок 5
Потім нарізаємо бекон і відправляємо його на помідор.
бутерброди в духовці з яйцем - фото крок 6
У кожен бутерброд розбиваємо по одному яйцю, якщо яйця великі, то можна виливати не весь білок, а скільки влізе. Яйце солимо і посипаємо меленим перцем за смаком.
бутерброди в духовці з яйцем - фото крок 7
Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо в ній бутерброди, час приготування залежить від того, яйця якої консистенції ви віддаєте перевагу. Я, наприклад, не люблю застиглий білок і жовток, тому у мене на приготування йде не більше 10 хвилин.
бутерброди в духовці з яйцем - фото крок 8
Готові бутерброди перекладаємо на тарілку і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти