Бутерброди зі шпротами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Всі звикли до традиційних бутербродів з шпротами, а що якщо їх ще й запекти? Виходить неперевершено хороший результат! Хрусткі і ситні бутики не залишать нікого байдужим!
До вашої уваги - простий рецепт приготування бутербродів з шпротами в духовці. Вам знадобляться такі інгредієнти: кнопка, шпроти, майонез твердий сир і зелений лук. Бутерброди запікаються в духовці, виходять дуже хрусткими і досить таки ситними. Хай щастить!
- Кнопка - 1 штука
- Шпроти - 1 штука (баночка)
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
Батон ріжемо скибочками.
Пропустіть часник через прес і змішайте його з майонезом.
Отриманою сумішшю намазуємо скибочки хліба.
Зверху кладемо шпроти.
Присипаємо сиром, натертим на середній терці.
Готуємо в духовці, розігрітій до 150 градусів. Як тільки сир розплавиться - бутерброди готові!
При подачі присипаємо бутерброди подрібненою зеленою цибулею. Смачного!