Бутерброди зі шпротами і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди зі шпротами і авокадо - дуже красива і апетитна закуска, яка своєю яскравістю прикрасить будь-який святковий стіл. Гідна альтернатива приївся бутіках зі шпротами.
Бутерброди зі шпротами і авокадо готуються швидко, а виходять - просто смакота. Тільки врахуйте, що суміш з авокадо потрібно використовувати відразу, як тільки приготували, щоб вона не встигла потемніти. Це не ті бутерброди, які можна зробити заздалегідь і поставити в холодильник. Отже, дивіться дуже простий рецепт бутербродів з шпротами і авокадо!
- Скибочки хліба - 4 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Лимонний сік - ½ Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик (подрібнити)
- Сіль перець - За смаком
- Шпроти / сардини - 1 штука(1 банку)
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Свіжа петрушка - ½ Ст. Ложок (подрібнити)
- Лимонна цедра - ½ Чайних ложок
- Помідори - 1-2 штук (нарізати кружечками )
Перемішайте сардини в мисці з зеленню петрушки, червоним винним оцтом і лимонною цедрою. Відкладіть в сторону, щоб вони трохи промаринувалося.
Очистіть авокадо, розріжте навпіл і акуратно видаліть кісточку чайною ложкою. Наріжте авокадо на кубики.
Роздавите авокадо вилкою, додайте лимонний сік, рубаний часник, сіль і перець.
Обсмажте хліб, намажте отримане пюре з авокадо, покладіть скибочку помідора, зверху покладіть пару сардин, прикрасьте петрушкою і збризніть лимонним соком.