Бутерброди зі шпротами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди зі шпротами знають все! Існує безліч варіацій на тему, пропоную свій рецепт, хорошою і святкової закуски. Ці бутерброди підійдуть на День Народження, Новий Рік або інше свято!
Перед вами простий рецепт приготування бутербродів з шпротами і помідорами. Замість свіжих огірочків я вважаю за краще мариновані. Давно стало звичкою брати на бутерброди звичайний нарізний батон. Готову закуску можна поставити в холодильник. Гарного вам дня!
- Кнопка - 10 скибочок
- Майонез - За смаком
- Огірки - 10 штук (мариновані)
- Помідори - 2 штуки
- Шпроти - 1 штука (банку)
- Масло рослинне - За смаком
- Часник - 4 зубчики
Батон обсмажуємо на рослинному маслі до красивої золотистої скоринки з двох сторін.
Часник натріть на тертці і змішайте з майонезом.
Помідори промийте і поріжте кільцями. Огірочки поріжте тонкими скибочками.
Обсмажений батон змащуємо майонезом. Зверху викладаємо помідори і огірки.
Завершують композицію шпроти. Смачного!