Рецепт Пов'язані перекус фото

Пов'язані перекус
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно
Пісні страви
На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 12
Час приготування: 20 хв.

Рецепт постій підливи вам дуже придасться, якщо ви захопилися вегетаріанством або вирішили дотримуватися суворої дієти під час Великого посту. Приготувати її досить просто, обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати пісну підливу, тоді цей покроковий рецепт вам допоможе. Такий соус чудово підійде до будь-якої страви, будь то: каша, овочі або картопля. Зберігайте підливу в закритому соуснике в холодильнику.

  • Борошно пшеничне просіяне - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
пов'язані перекус - фото крок 1
Насамперед підготуйте для вашого соусу часник. Для цього візьміть зубчики часнику, очистіть їх від лушпиння. Якщо ви любите страви гостріші, то можете збільшити кількість часнику вдвічі.
пов'язані перекус - фото крок 2
Поставте на включену плиту сотейник, на повільному вогні розігрійте його. Влийте рослинне масло і всипте борошно. Не перестаючи помішувати інгредієнти віночком, обсмажуйте борошно до золотистого кольору. Влийте воду в чайник або каструльку і доведіть до кипіння.
пов'язані перекус - фото крок 3
У сотейник тонкою цівкою влийте гарячу воду, не перестаючи помішувати соус віночком. Дочекайтеся, поки рідина закипить і трохи загусне. За допомогою преса видавіть в сотейник часник. Якщо преса у вас немає, то можете натерти зубчики на дрібній тертці.
пов'язані перекус - фото крок 4
Зменшіть вогонь під сотейником до самого мінімуму, накрийте кришкою і млоїте кілька хвилин. Потім вимкніть плиту і дайте соусу настоятися під кришкою хвилин десять. Коли він трохи охолоне, перелийте готову підливу в соусник і подавайте до столу.

Схожі рецепти