Розімніть сибірська пов'язані
(покроковий рецепт з фото)
У народній кухні є чудове блюдо - каша по-сибірський з м'ясом. Я пропоную вам спробувати не менше смачний і ситний варіант пісної гречаної каші з рибою і грибами.
З кашею подавайте будь-яку білу рибу з малою кількістю кісток, гриби найкраще брати білі, але можна використовувати і ті, що в наявності. Блюдо виходить дуже смачним і ситним, допоможе урізноманітнити пісне меню. Нижче я докладно показала, як приготувати кашу по-сибірський пісну. Готуйте з задоволенням!
- Крупа гречана - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 4 штуки (печериці)
- Перець солодкий - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Риба - 300 грам (скумбрія)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Петрушка - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Овочі і гриби вимийте, очистіть. Крупу промийте в холодній воді.
Філе риби промийте під холодною водою, зніміть шкіру.
Гречану крупу залийте водою, приправити сіллю, доведіть до кипіння. На повільному вогні під закритою кришкою варіть крупу до випаровування рідини.
Філе риби наріжте на порційні шматочки, обваляйте в борошні з сіллю. Обсмажте в розігрітій олії до рум'яної скоринки з двох сторін. Зніміть зі сковороди.
Цибулю і гриби наріжте дрібними кубиками, обсмажте на розігрітій олії.
Додайте перець, нарізаний дрібною соломкою, Чи не сіль і тушкувати до м'якості (приблизно 10 хвилин).
Кашу з'єднайте з грибною піджаркою і рибою. Подавайте з зеленню. Смачного!