Рецепт Розімніть сибірська пов'язані фото

Розімніть сибірська пов'язані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Гречка
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Каші

У народній кухні є чудове блюдо - каша по-сибірський з м'ясом. Я пропоную вам спробувати не менше смачний і ситний варіант пісної гречаної каші з рибою і грибами.

З кашею подавайте будь-яку білу рибу з малою кількістю кісток, гриби найкраще брати білі, але можна використовувати і ті, що в наявності. Блюдо виходить дуже смачним і ситним, допоможе урізноманітнити пісне меню. Нижче я докладно показала, як приготувати кашу по-сибірський пісну. Готуйте з задоволенням!

  • Крупа гречана - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Гриби - 4 штуки (печериці)
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Риба - 300 грам (скумбрія)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 пучок
розімніть сибірська пов'язані - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі і гриби вимийте, очистіть. Крупу промийте в холодній воді.
розімніть сибірська пов'язані - фото крок 2
Філе риби промийте під холодною водою, зніміть шкіру.
розімніть сибірська пов'язані - фото крок 3
Гречану крупу залийте водою, приправити сіллю, доведіть до кипіння. На повільному вогні під закритою кришкою варіть крупу до випаровування рідини.
розімніть сибірська пов'язані - фото крок 4
Філе риби наріжте на порційні шматочки, обваляйте в борошні з сіллю. Обсмажте в розігрітій олії до рум'яної скоринки з двох сторін. Зніміть зі сковороди.
розімніть сибірська пов'язані - фото крок 5
Цибулю і гриби наріжте дрібними кубиками, обсмажте на розігрітій олії.
розімніть сибірська пов'язані - фото крок 6
Додайте перець, нарізаний дрібною соломкою, Чи не сіль і тушкувати до м'якості (приблизно 10 хвилин).
розімніть сибірська пов'язані - фото крок 7
Кашу з'єднайте з грибною піджаркою і рибою. Подавайте з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти