Рецепт Mess пов'язані perlovaya фото

Mess пов'язані perlovaya
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Перлова каша дуже корисна для організму. Вона заряджає енергією на весь день, тому її добре вживати з ранку. А якщо в неї додати грибочки, то вийде справжнє царське блюдо!

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати кашу перлову пісну, то вивчіть цей рецепт. Ви можете додавати до каші будь-які інші овочі і спеції на свій смак. Якщо ви любите більш м'яку кашу, то продовжите її перебування в духовці.

  • Перлова крупа - 1 Склянка
  • Морквина - 1 штука
  • Свіжі печериці - 200 грам
  • Сіль, петрушка, рослинна олія - За смаком
Mess пов'язані perlovaya - фото крок 1
Перлову крупу промийте під струменем холодної води. Покладіть в мисочку і залийте холодною водою. Постоявши в воді всю ніч, крупа набубнявіє і звариться швидше.
Mess пов'язані perlovaya - фото крок 2
Нарубаєте очищену морквину дуже дрібно (кубиками), додайте її до перловки. Гриби наріжте слайсами. Всі інгредієнти перемішайте.
Mess пов'язані perlovaya - фото крок 3
Викладіть суміш в горщики. Додати сіль, поперчіть, додайте трави. Залийте окропом, влийте в кожен горщик по столовій ложці рафінованої олії.
Mess пов'язані perlovaya - фото крок 4
Запор perlovku 20 хвилин при 180 градусах в духовці. А потім подавайте прямо з печі до столу!

Схожі рецепти