Рецепт Mess пов'язані perlovaya фото

Mess пов'язані perlovaya
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Перлова крупа
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви, Каші

Перлова каша дуже корисна для організму. Вона заряджає енергією на весь день, тому її добре вживати з ранку. А якщо в неї додати грибочки, то вийде справжнє царське блюдо!

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати кашу перлову пісну, то вивчіть цей рецепт. Ви можете додавати до каші будь-які інші овочі і спеції на свій смак. Якщо ви любите більш м'яку кашу, то продовжите її перебування в духовці.

  • Перлова крупа - 1 Склянка
  • Морквина - 1 штука
  • Свіжі печериці - 200 грам
  • Сіль, петрушка, рослинна олія - За смаком
Mess пов'язані perlovaya - фото крок 1
Перлову крупу промийте під струменем холодної води. Покладіть в мисочку і залийте холодною водою. Постоявши в воді всю ніч, крупа набубнявіє і звариться швидше.
Mess пов'язані perlovaya - фото крок 2
Нарубаєте очищену морквину дуже дрібно (кубиками), додайте її до перловки. Гриби наріжте слайсами. Всі інгредієнти перемішайте.
Mess пов'язані perlovaya - фото крок 3
Викладіть суміш в горщики. Додати сіль, поперчіть, додайте трави. Залийте окропом, влийте в кожен горщик по столовій ложці рафінованої олії.
Mess пов'язані perlovaya - фото крок 4
Запор perlovku 20 хвилин при 180 градусах в духовці. А потім подавайте прямо з печі до столу!

Схожі рецепти