Mess пов'язані perlovaya
(покроковий рецепт з фото)
Перлова каша дуже корисна для організму. Вона заряджає енергією на весь день, тому її добре вживати з ранку. А якщо в неї додати грибочки, то вийде справжнє царське блюдо!
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати кашу перлову пісну, то вивчіть цей рецепт. Ви можете додавати до каші будь-які інші овочі і спеції на свій смак. Якщо ви любите більш м'яку кашу, то продовжите її перебування в духовці.
- Перлова крупа - 1 Склянка
- Морквина - 1 штука
- Свіжі печериці - 200 грам
- Сіль, петрушка, рослинна олія - За смаком
Перлову крупу промийте під струменем холодної води. Покладіть в мисочку і залийте холодною водою. Постоявши в воді всю ніч, крупа набубнявіє і звариться швидше.
Нарубаєте очищену морквину дуже дрібно (кубиками), додайте її до перловки. Гриби наріжте слайсами. Всі інгредієнти перемішайте.
Викладіть суміш в горщики. Додати сіль, поперчіть, додайте трави. Залийте окропом, влийте в кожен горщик по столовій ложці рафінованої олії.
Запор perlovku 20 хвилин при 180 градусах в духовці. А потім подавайте прямо з печі до столу!