Рецепт Перекус зимівлі фото

Перекус зимівлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Соуси
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 хв.

Чи пробували Ви коли-небудь курку з малиновим соусом? немає? Нічого страшного, цей соус мало відомий, а даремно! Соуси з малини надають курці неповторний аромат!

Опис приготування:

Підливу з малини можна подавати до птаха, сиром. Це дуже смачно. Дивимося рецепт і готуємо.

  • Гілки свіжого фіолетового базиліка - 2 штуки
  • Вода - 30 мілілітрів
  • Koriandr - 3 грами
  • Малина свіжа - 180 грам
  • Оцет малиновий - 40 мілілітрів
  • Малинове вино - 40 мілілітрів
  • Гвоздика - 3 штуки
  • Крохмаль картопляний - 40 грам
  • Цукор - 100 грам
перекус зимівлі - фото крок 1
Для приготування нам будуть потрібні наступні інгредієнти: малина свіжа, цукор, крохмаль, малинове вино, малиновий оцет, фіолетовий базилік, zёrna koriandra і Gvozdik.
перекус зимівлі - фото крок 2
Приготуйте пюре з малини.
перекус зимівлі - фото крок 3
Протріть вийшло пюре через сито, щоб позбутися від кісточок.
перекус зимівлі - фото крок 4
Додайте цукор, перемішайте.
перекус зимівлі - фото крок 5
Подрібніть коріандр і гвоздику.
перекус зимівлі - фото крок 6
Доведіть до кипіння суміш з малини, оцту і вина, додайте спеції і нарізану базилік.
перекус зимівлі - фото крок 7
Розведіть крохмаль в холодній воді.
перекус зимівлі - фото крок 8
Варіть соус після закипання 10 хвилин, знімаючи піну шумівкою.
перекус зимівлі - фото крок 9
Додайте в соус крохмальну воду і продовжуйте варити ще 3-4 хвилини, продовжуючи видаляти піну. Соус повинен стати густуватим і однорідним.
перекус зимівлі - фото крок 10
Готовий соус розлийте по банках і повністю остудіть.

Схожі рецепти