Перекус зимівлі
(покроковий рецепт з фото)
Чи пробували Ви коли-небудь курку з малиновим соусом? немає? Нічого страшного, цей соус мало відомий, а даремно! Соуси з малини надають курці неповторний аромат!
Підливу з малини можна подавати до птаха, сиром. Це дуже смачно. Дивимося рецепт і готуємо.
- Гілки свіжого фіолетового базиліка - 2 штуки
- Вода - 30 мілілітрів
- Koriandr - 3 грами
- Малина свіжа - 180 грам
- Оцет малиновий - 40 мілілітрів
- Малинове вино - 40 мілілітрів
- Гвоздика - 3 штуки
- Крохмаль картопляний - 40 грам
- Цукор - 100 грам
Для приготування нам будуть потрібні наступні інгредієнти: малина свіжа, цукор, крохмаль, малинове вино, малиновий оцет, фіолетовий базилік, zёrna koriandra і Gvozdik.
Приготуйте пюре з малини.
Протріть вийшло пюре через сито, щоб позбутися від кісточок.
Додайте цукор, перемішайте.
Подрібніть коріандр і гвоздику.
Доведіть до кипіння суміш з малини, оцту і вина, додайте спеції і нарізану базилік.
Розведіть крохмаль в холодній воді.
Варіть соус після закипання 10 хвилин, знімаючи піну шумівкою.
Додайте в соус крохмальну воду і продовжуйте варити ще 3-4 хвилини, продовжуючи видаляти піну. Соус повинен стати густуватим і однорідним.
Готовий соус розлийте по банках і повністю остудіть.