Рецепт Лісіцкі в маслі зимівлі фото

Лісіцкі в маслі зимівлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід , На вечерю , Літні
Заготовки , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Така заготовка грибів виручить будь-яку господарку взимку! Відкрив баночку-й закуска у Вас на столі! Можна подати з гарніром, приготувати салат, спекти пиріжки або пиріг. Простір для фантазії!

Опис приготування:

Заготовлювати таким чином можна абсолютно будь-які гриби! І овочі можна додавати, і змінювати за Вашим смаком. Наприклад, можна прибрати морква, але додати часник! експериментуйте!

  • Лісіцкі - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет 9% - 30 мілілітрів
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець духмяний - 4 штуки
  • Олія соняшникова - 50 мілілітрів
лісіцкі в маслі зимівлі - фото крок 1
1. Лисички добре промийте.
лісіцкі в маслі зимівлі - фото крок 2
2. Великі гриби наріжте, дрібні залиште цілими.
лісіцкі в маслі зимівлі - фото крок 3
3. Обсмажте гриби на сковороді.
лісіцкі в маслі зимівлі - фото крок 4
4. Цибулю і моркву почистіть. Лук наріжте, моркву натріть на тертці.
лісіцкі в маслі зимівлі - фото крок 5
5. Обсмажте овочі на сковороді з додаванням олії.
лісіцкі в маслі зимівлі - фото крок 6
6. Додайте всі прянощі, сіль, цукор, оцет.
лісіцкі в маслі зимівлі - фото крок 7
7. Додайте обсмажені лисички, все перемішайте і тушкуйте хвилин 10.
лісіцкі в маслі зимівлі - фото крок 8
8. Розкладіть по стерилізованим банкам і закрийте. Зберігайте гриби в прохолодному місці.
лісіцкі в маслі зимівлі - фото крок 9
9. Смачного!

Схожі рецепти