Лісіцкі в маслі зимівлі
(покроковий рецепт з фото)
Така заготовка грибів виручить будь-яку господарку взимку! Відкрив баночку-й закуска у Вас на столі! Можна подати з гарніром, приготувати салат, спекти пиріжки або пиріг. Простір для фантазії!
Заготовлювати таким чином можна абсолютно будь-які гриби! І овочі можна додавати, і змінювати за Вашим смаком. Наприклад, можна прибрати морква, але додати часник! експериментуйте!
- Лісіцкі - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оцет 9% - 30 мілілітрів
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець духмяний - 4 штуки
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
1. Лисички добре промийте.
2. Великі гриби наріжте, дрібні залиште цілими.
3. Обсмажте гриби на сковороді.
4. Цибулю і моркву почистіть. Лук наріжте, моркву натріть на тертці.
5. Обсмажте овочі на сковороді з додаванням олії.
6. Додайте всі прянощі, сіль, цукор, оцет.
7. Додайте обсмажені лисички, все перемішайте і тушкуйте хвилин 10.
8. Розкладіть по стерилізованим банкам і закрийте. Зберігайте гриби в прохолодному місці.
9. Смачного!