Лісіцкі, смажені з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже просте і в той же час смачне блюдо, яке не складно приготувати. Лісіцкі zharyatsya з Цибулею, окремо смажиться картопля. Разом виходить дуже смачний гарнір на обід або вечерю.
Prigotovim Лисички, смажені з картоплею, в домашніх умовах. Окремо обсмажуються лисички з цибулею до готовності. В іншій сковороді смажимо на олії картоплю. З'єднуємо смажену картоплю з грибами та цибулею. Як доповнення можна приготувати легкий овочевий салат. Хай щастить!
- Картопля - 500 грам
- Лісіцкі - 300 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
Лисички потрібно перебрати, промити і порізати (якщо великі). Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо гриби кілька хвилин, щоб випарувалася рідина.
Додаємо порізану цибулю, смажимо все разом до готовності.
На окремій сковороді смажимо порізану картоплю. Сіль за смаком.
З'єднуємо гриби з цибулею і картопля, перемішуємо. Смачного!