Рецепт Лісіцкі, смажені з рисом фото

Лісіцкі, смажені з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Крупи, Гриби, Мал, Лісіцкі
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Найпопулярнішими літніми грибами вважаються лисички. Пропоную рецепт приготування лисичок, смажених з рисом. Просто і зі смаком, гриби ароматні і рум'яні, поєднання з рисом чудове!

До вашої уваги простий рецепт приготування лисичок, смажених з рисом. Блюдо чимось нагадує відоме всім різотто. Завдяки достатку інгредієнтів, лисички з рисом виходять дуже ароматними і ситними. Блюдо красиво виглядає на столі, а при подачі його треба посипати подрібненою зеленню. Гарного дня!

  • Мал - 200 грам
  • Курячий бульйон - 1 літр
  • Біле вино - 100 мілілітрів (сухе)
  • Лісіцкі - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Пармезан - 50 грам
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - За смаком
  • Білі гриби - За смаком
лісіцкі, смажені з рисом - фото крок 1
Бульйон нагріваємо і тримаємо теплим.
лісіцкі, смажені з рисом - фото крок 2
Білі гриби залийте холодною водою на 1 час. Потім злийте воду, гриби обсушіть і наріжте смужками.
лісіцкі, смажені з рисом - фото крок 3
Лук обсмажуємо до м'якості.
лісіцкі, смажені з рисом - фото крок 4
Додаємо гриби і смажимо ще пару хвилин.
лісіцкі, смажені з рисом - фото крок 5
Кладемо в сотейник рис, перемішуємо, щоб він просочився маслом.
лісіцкі, смажені з рисом - фото крок 6
Тепер вливаємо вино. По одному ополоник вливаємо в сотейник бульйон, постійно помішуючи.
лісіцкі, смажені з рисом - фото крок 7
На іншій сковороді на вершковому маслі обсмажте подрібнений часник, додайте лисички і смажте 10-15 хвилин.
лісіцкі, смажені з рисом - фото крок 8
Рис змішуємо з обсмаженими лисичками і готуємо під кришкою ще пару хвилин.
лісіцкі, смажені з рисом - фото крок 9
Додаємо тертий пармезан і 25 г вершкового масла. Подаємо до столу в тарілочках, присипавши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти