Лісіцкі, смажені з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Найпопулярнішими літніми грибами вважаються лисички. Пропоную рецепт приготування лисичок, смажених з рисом. Просто і зі смаком, гриби ароматні і рум'яні, поєднання з рисом чудове!
До вашої уваги простий рецепт приготування лисичок, смажених з рисом. Блюдо чимось нагадує відоме всім різотто. Завдяки достатку інгредієнтів, лисички з рисом виходять дуже ароматними і ситними. Блюдо красиво виглядає на столі, а при подачі його треба посипати подрібненою зеленню. Гарного дня!
- Мал - 200 грам
- Курячий бульйон - 1 літр
- Біле вино - 100 мілілітрів (сухе)
- Лісіцкі - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Пармезан - 50 грам
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - За смаком
- Білі гриби - За смаком
Бульйон нагріваємо і тримаємо теплим.
Білі гриби залийте холодною водою на 1 час. Потім злийте воду, гриби обсушіть і наріжте смужками.
Лук обсмажуємо до м'якості.
Додаємо гриби і смажимо ще пару хвилин.
Кладемо в сотейник рис, перемішуємо, щоб він просочився маслом.
Тепер вливаємо вино. По одному ополоник вливаємо в сотейник бульйон, постійно помішуючи.
На іншій сковороді на вершковому маслі обсмажте подрібнений часник, додайте лисички і смажте 10-15 хвилин.
Рис змішуємо з обсмаженими лисичками і готуємо під кришкою ще пару хвилин.
Додаємо тертий пармезан і 25 г вершкового масла. Подаємо до столу в тарілочках, присипавши зеленню. Смачного!