Лісіцкі, смажені в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Ви запитаєте, як швидко і смачно перекусити? А я відповім, prigotovyte Лисички, смажені в сметані. Ніжні ароматні грибочки так і тануть у роті, прекрасно поєднуючись зі сметаною і спеціями!
Це класичний рецепт приготування лисичок, смажених в сметані. З інгредієнтів знадобляться: Лісіцкі, крем, цибуля ріпчаста, масло рослинне, спеції і зелень. Якщо немає сметани, її можна замінити вершками. Спеції кладемо, виходячи зі своїх особистих переваг, як правило, досить смачно просто з сіллю і перцем. Готову страву можна посипати зеленню. Хай щастить!
- Лісіцкі - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Лисички промийте і відкиньте на друшляк. Потім великі гриби розріжте на половинки, а дрібні залиште цілком. Лук наріжте півкільцями.
На сковороді розігрійте 2 ст.Л. Рослинної олії, обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Додайте гриби і спеції, ретельно перемішайте і смажте поки не випарується вся рідина, а гриби не стануть рум'яними.
Додайте сметану і перемішайте. Гасіть під кришкою 10-12 хвилин, помішуючи.
Готово! Смачного!