Рецепт Лісіцкі, запечені в сметані з картоплею фото

Лісіцкі, запечені в сметані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цю страву можна приготувати в духовці або в мультиварці. Гриби запікаються з картоплею, цибулею, фаршем і сметаною. Виходить дуже апетитне і ситне блюдо. Підійде на обід або вечерю.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування лисичок, запечених в сметані з картоплею. Спершу обсмажуємо в чаші мультиварки гриби з цибулею і м'ясним фаршем, потім додаємо спеції і картопля, заливаємо все сметаною, розведеною з водою. Переводимо мультиварку в режим"Випічка" з 30 хвилин, готуємо до звукового сигналу. В кінці посипаємо блюдо зеленню. Хай щастить!

  • Лісіцкі - 300 грам
  • Курячий фарш - 300-400 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Крем - 3-4 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком
лісіцкі, запечені в сметані з картоплею - фото крок 1
У чашу мультиварки наливаємо масло, виставляємо режим"Жарка" , засипаємо подрібнені цибулю і гриби. Готуємо 10 хвилин.
лісіцкі, запечені в сметані з картоплею - фото крок 2
Через 10 хвилин додаємо порізаний фарш і спеції за смаком. Перемішуємо, готуємо ще 5 хвилин.
лісіцкі, запечені в сметані з картоплею - фото крок 3
Додаємо картоплю, порізаний дольками. Перемішуємо, кладемо сметану (3-4 ст.Л.), розведену з водою. Виставляємо режим"Випічка" з 30 хвилин.
лісіцкі, запечені в сметані з картоплею - фото крок 4
Готову страву посипаємо подрібненою зеленню і подаємо на стіл. Смачного!

Схожі рецепти