Лісіцкі, запечені в сметані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Цю страву можна приготувати в духовці або в мультиварці. Гриби запікаються з картоплею, цибулею, фаршем і сметаною. Виходить дуже апетитне і ситне блюдо. Підійде на обід або вечерю.
Перед вами - простий рецепт приготування лисичок, запечених в сметані з картоплею. Спершу обсмажуємо в чаші мультиварки гриби з цибулею і м'ясним фаршем, потім додаємо спеції і картопля, заливаємо все сметаною, розведеною з водою. Переводимо мультиварку в режим "випічка" з 30 хвилин, готуємо до звукового сигналу. В кінці посипаємо блюдо зеленню. Хай щастить!
- Лісіцкі - 300 грам
- Курячий фарш - 300-400 грам
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
У чашу мультиварки наливаємо масло, виставляємо режим "жарка", засипаємо подрібнені цибулю і гриби. Готуємо 10 хвилин.
Через 10 хвилин додаємо порізаний фарш і спеції за смаком. Перемішуємо, готуємо ще 5 хвилин.
Додаємо картоплю, порізаний дольками. Перемішуємо, кладемо сметану (3-4 ст.Л.), розведену з водою. Виставляємо режим "випічка" з 30 хвилин.
Готову страву посипаємо подрібненою зеленню і подаємо на стіл. Смачного!