Рецепт Лісіцкі, запечені під сиром фото

Лісіцкі, запечені під сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Молочні продукти , Сир , Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лісіцкі - дуже корисні і смачні гриби. Пропоную їх запекти в духовці з картоплею і цибулею під хрусткою сирною скоринкою. Блюдо виходить дуже смачне, до речі, дуже добре поєднується з овочами.

Опис приготування:

Prigotovim Лисички, запечені під сиром в домашніх умовах. Лисички кладемо на суху сковороду і даємо випаруватися рідини. На деко, змащений маслом, викладаємо порізану картоплю, гриби і цибулю. Заливаємо все соусом зі сметани, соєвого соусу і вершків. Кладемо сіль і перець за смаком і перемішуємо. Запікаємо страву в духовці 30 хвилин. Для 5-7 хвилин до готовності присипаємо блюдо тертим сиром, даємо йому розплавитися і виймаємо деко з духовки. Хай щастить!

  • Лісіцкі - 350 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Вершки - За смаком
  • Соєвий соус - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сир твердий - За смаком
лісіцкі, запечені під сиром - фото крок 1
Лисички перебираємо і ретельно промиваємо. Найбільші можна порізати навпіл. Кладемо гриби на суху сковороду і випаровуємо всю рідину.
лісіцкі, запечені під сиром - фото крок 2
Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками.
лісіцкі, запечені під сиром - фото крок 3
Дрібно нарізаємо цибулю.
лісіцкі, запечені під сиром - фото крок 4
Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього картоплю, гриби і цибулю. Солимо і перчимо до смаку. Зверху заливаємо сумішшю сметани, вершків і соєвого соусу. Перемішуємо і запікаємо блюдо в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів. Для 5 хвилин до готовності присипаємо блюдо тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти