Лісіцкі, запечені під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Лісіцкі - дуже корисні і смачні гриби. Пропоную їх запекти в духовці з картоплею і цибулею під хрусткою сирною скоринкою. Блюдо виходить дуже смачне, до речі, дуже добре поєднується з овочами.
Prigotovim Лисички, запечені під сиром в домашніх умовах. Лисички кладемо на суху сковороду і даємо випаруватися рідини. На деко, змащений маслом, викладаємо порізану картоплю, гриби і цибулю. Заливаємо все соусом зі сметани, соєвого соусу і вершків. Кладемо сіль і перець за смаком і перемішуємо. Запікаємо страву в духовці 30 хвилин. Для 5-7 хвилин до готовності присипаємо блюдо тертим сиром, даємо йому розплавитися і виймаємо деко з духовки. Хай щастить!
- Лісіцкі - 350 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Вершки - За смаком
- Соєвий соус - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сир твердий - За смаком
Лисички перебираємо і ретельно промиваємо. Найбільші можна порізати навпіл. Кладемо гриби на суху сковороду і випаровуємо всю рідину.
Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками.
Дрібно нарізаємо цибулю.
Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього картоплю, гриби і цибулю. Солимо і перчимо до смаку. Зверху заливаємо сумішшю сметани, вершків і соєвого соусу. Перемішуємо і запікаємо блюдо в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів. Для 5 хвилин до готовності присипаємо блюдо тертим сиром. Смачного!