Рецепт Лісіцкі, запечені в духовці фото

Лісіцкі, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Вершки , Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лисички можна готувати по-різному, мені дуже подобається запікати лисички з цибулею та картоплею в духовці. Блюдо виходить дуже ніжним і при цьому насиченим. Така запіканка добре підходить на вечерю.

Опис приготування:

Prigotovim Лисички, запечені в духовці в домашніх умовах. Попередньо відваріть картоплю. Гриби також потрібно зварити до готовності, а потім обсмажити з цибулею і згасити з вершками і спеціями на сковороді. Зварену картоплю змішуємо з яйцем і викладаємо на блюдо для запікання, зверху розподіляємо начинку з грибів і цибулі. Присипаємо тертим сиром і відправляємо запікатися в духовку на 15 хвилин. Хай щастить!

  • Лісіцкі - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Картопля - 4-5 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Сир твердий - 120 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
лісіцкі, запечені в духовці - фото крок 1
Лисички ретельно промиваємо і відварюємо в киплячій, підсоленій воді 15 хвилин.
лісіцкі, запечені в духовці - фото крок 2
Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю. Потім додаємо грибочки і готуємо разом 10 хвилин.
лісіцкі, запечені в духовці - фото крок 3
Вливаємо вершки, кладемо сіль і перець. Перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще 10 хвилин.
лісіцкі, запечені в духовці - фото крок 4
Зварений і пюрірований картопля змішуємо з яйцем. Викладаємо отриману масу на блюдо для запікання, рівномірно розподіливши картопля по поверхні.
лісіцкі, запечені в духовці - фото крок 5
Зверху викладаємо лисички з цибулею. Присипаємо тертим сиром і випікаємо блюдо в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів.
лісіцкі, запечені в духовці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти