Лісіцкі, запечені в духовці з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Чудово смачне і ароматне блюдо! Лисички запікаються з овочами (картоплею, помідором і цибулею) в духовці під хрусткою сирною скоринкою. Блюдо підходить на обід або вечерю. Спробуйте!
До вашої уваги - простий рецепт приготування лисичок, запечених в духовці з овочами. Деко змащуємо розтопленим маслом і викладаємо на нього шарами інгредієнти. Спершу кладемо картопля, на нього викладаємо цибулю і злегка обсмажені лисички, потім кружечки помідорів. Заливаємо все сметаною і присипаємо тертим сиром. Спеції кладемо за смаком. Блюдо запікається в духовці приблизно 40-45 хвилин. Хай щастить!
- Лісіцкі - 500 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Вершкове масло - За смаком
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Крем - 1 Склянка
Змастіть форму для запікання розтопленим вершковим маслом.
Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо скибочки на деко в два шари.
Присипаємо картопля півкільцями цибулі. Солимо і перчимо до смаку.
Лисички варто злегка обсмажити, а потім викласти прямо на цибулю. Зверху розмістіть кружечки помідорів. Заливаємо все сметаною.
Присипаємо тертим сиром і відправляємо деко в духовку на 40 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!