Рецепт Лісіцкі, запечені в сметані фото

Лісіцкі, запечені в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Молочні продукти , Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лісіцкі, запечені в сметані, - дуже просте і одночасно ситне блюдо. Лисички прекрасно поєднуються зі всілякими гарнірами, наприклад, з картоплею, рисом або гречкою. Рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування лисичок, запечених в сметані. Насамперед потрібно відварити гриби до готовності. Потім розтоплюємо вершкове масло і змішуємо його з відвареними грибами. Додаємо подрібнену цибулю і часник, а також перець, сіль, цукор і сметану. Все перемішуємо і запікаємо в духовці 1 час. Подаємо до столу з гарніром, наприклад, картоплею. Хай щастить!

  • Лісіцкі - 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Крем - 300 грам
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль і перець - За смаком
лісіцкі, запечені в сметані - фото крок 1
Лисички ретельно перебираємо і промиваємо, потім відварюємо в підсоленій воді 5 хвилин. Розтопити вершкове масло і змішайте його з відвареними грибами і подрібненою цибулею і часником. Потім додайте сіль, цукор, перець і сметану. Ще раз ретельно все перемішайте і перекладіть у форму для запікання.
лісіцкі, запечені в сметані - фото крок 2
Запікаємо страву в духовці 1 час, температура 180 градусів. Час від часу потрібно помішувати грибочки. Готову страву подаємо на стіл з улюбленим гарніром і овочами. Смачного!

Схожі рецепти