Лісіцкі, запечені в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Лісіцкі, запечені в сметані, - дуже просте і одночасно ситне блюдо. Лисички прекрасно поєднуються зі всілякими гарнірами, наприклад, з картоплею, рисом або гречкою. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування лисичок, запечених в сметані. Насамперед потрібно відварити гриби до готовності. Потім розтоплюємо вершкове масло і змішуємо його з відвареними грибами. Додаємо подрібнену цибулю і часник, а також перець, сіль, цукор і сметану. Все перемішуємо і запікаємо в духовці 1 час. Подаємо до столу з гарніром, наприклад, картоплею. Хай щастить!
- Лісіцкі - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 300 грам
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
Лисички ретельно перебираємо і промиваємо, потім відварюємо в підсоленій воді 5 хвилин. Розтопити вершкове масло і змішайте його з відвареними грибами і подрібненою цибулею і часником. Потім додайте сіль, цукор, перець і сметану. Ще раз ретельно все перемішайте і перекладіть у форму для запікання.
Запікаємо страву в духовці 1 час, температура 180 градусів. Час від часу потрібно помішувати грибочки. Готову страву подаємо на стіл з улюбленим гарніром і овочами. Смачного!