Лісіцкі, смажені з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
У лісових грибочки міститься велика кількість білка, мінералів, а також ряд корисних вітамінів. Пропоную рецепт простого і смачного страви з лисичок з картоплею, приготованого в мультиварці.
Опис приготування:
Вашій увазі простий рецепт приготування лисичок, смажених з картоплею в мультиварці. Готується все дуже швидко і просто, без зайвих зусиль. Гриби (попередньо відварені) смажимо з цибулею в режимі"Випічка" , потім додаємо картоплю. Готову страву можна прикрасити зеленню перед подачею. До речі, дуже смачно вприкуску зі сметаною. Хай щастить!
- Лісіцкі - 500 грам (відварені)
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
У чашу мультиварки налийте рослинне масло. В режимі"Випічка" обсмажуємо дрібно порізану цибулю. Потім додаємо лисички і смажимо ще 15 хвилин.
Після сигналу викладаємо до лисичкам картопля, порізаний кубиками. Додаємо сіль і перець за смаком. Перемішуємо і виставляємо режим"Випічка" з 40 хвилин.
Все готово! Смачного!