Лісіцкі, смажені з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам про одне дивно смачне поєднання - Лісіцкі, смажені з яйцем. Виходить щось схоже на омлет. А далі політ фантазії не обмежений, додавайте спеції або зелень, буде смачно!
Дуже простий рецепт приготування лисичок, смажених з яйцем. Найкраще це блюдо підійде на сніданок, адже погодьтеся, з ранку хочеться чогось легкого і не дуже складного. На мою, ідеальне ранкове блюдо. Спеції додавайте до смаку, я використовував лише сіль і перець. Ще непогано виходить, якщо покришити зверху зелена цибуля. Хай щастить!
- Лісіцкі - 70 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Підігрійте на сковороді рослинне масло. Спершу обсмажте дрібно порізану цибулю до золотистого кольору. Потім додайте лисички, смажте 5 хвилин. Сіль і перець за смаком.
Яйця змішайте зі сметаною і влийте на сковороду. Смажте до готовності.
Смачного!