Рецепт Перекус K Grecka фото

Перекус K Grecka
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Крупи , Гречка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Є один дуже цікавий рецепт підливи до гречки - це цибульна підлива! Готується вона з м'яса і великої кількості цибулі. Виходить підлива на рідкість ароматної, а м'ясо - соковитим і ніжним.

Опис приготування:

Підливу до гречки точно також готуйте в будь-який глибокому посуді з товстим дном. Гасіть м'ясо під кришкою на слабкому вогні. Перед завершенням приготування підливи можна додати ложечку оцту і трохи цукру. При обсмажуванні лу і м'ясо дадуть сік, тому багато води або бульйону не знадобиться. Але зазвичай рідина повинна покривати м'ясо, а під час приготування упаритися наполовину. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 1000 грам
  • Спеції - За смаком
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
перекус K Grecka - фото крок 1
Підготуйте продукти: м'ясо поріжте, цибуля чистий.
перекус K Grecka - фото крок 2
М'ясо обсмажте до золотистого кольору на олії. Якщо використовуєте мультиварку, поставте режим"жарка" або"випічка" .
перекус K Grecka - фото крок 3
Цибуля поріжте півкільцями.
перекус K Grecka - фото крок 4
Додайте цибулю в сковороду або мультиварку, обсмажуйте ще 15 хвилин.
перекус K Grecka - фото крок 5
Додайте томатну пасту, розведену водою, і поставте гаситися на годину.
перекус K Grecka - фото крок 6
Для 20 хвилин до готовності додайте спеції і якщо треба трохи води. Перекус готовий!
перекус K Grecka - фото крок 7
Відваріть окремо гречку. Смачного!

Схожі рецепти