Перекус K Grecka
(покроковий рецепт з фото)
Є один дуже цікавий рецепт підливи до гречки - це цибульна підлива! Готується вона з м'яса і великої кількості цибулі. Виходить підлива на рідкість ароматної, а м'ясо - соковитим і ніжним.
Підливу до гречки точно також готуйте в будь-який глибокому посуді з товстим дном. Гасіть м'ясо під кришкою на слабкому вогні. Перед завершенням приготування підливи можна додати ложечку оцту і трохи цукру. При обсмажуванні лу і м'ясо дадуть сік, тому багато води або бульйону не знадобиться. Але зазвичай рідина повинна покривати м'ясо, а під час приготування упаритися наполовину. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1000 грам
- Спеції - За смаком
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
Підготуйте продукти: м'ясо поріжте, цибуля чистий.
М'ясо обсмажте до золотистого кольору на олії. Якщо використовуєте мультиварку, поставте режим "жарка" або "випічка" .
Цибуля поріжте півкільцями.
Додайте цибулю в сковороду або мультиварку, обсмажуйте ще 15 хвилин.
Додайте томатну пасту, розведену водою, і поставте гаситися на годину.
Для 20 хвилин до готовності додайте спеції і якщо треба трохи води. Перекус готовий!
Відваріть окремо гречку. Смачного!