Grecka з lisichkami в Казані
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте гречку з грибами в казані, запевняю, результат вас дуже порадує! Каша виходить розсипчастою і насиченою, прекрасно поєднуючись з будь-якими грибами. Блюдо підійде на обід / вечеря.
Перед вами - простий рецепт приготування гречки з лисичками в казані. Розігрійте в казані масло і обсмажте на ньому гриби, потім додайте овочі і тушкуйте до м'якості. Засипте гречку і спеції, влийте окріп. Доведіть страву до кипіння і зменшіть вогонь. Гасіть гречку з грибами під кришкою приблизно 35-40 хвилин. Готову страву подавайте на стіл з овочами або салатом. Хай щастить!
- Лісіцкі - 200 грам
- Печериці - 300 грам
- Гречка - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Вершкове масло - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Нагріваємо на вогні казан і топимо в ньому вершкове і рослинне масло.
В масло засипаємо промиті гриби. Готуємо на сильному вогні, поки не википить вся рідина.
Далі додаємо дрібно порізану моркву.
Зверху кладемо півкільця цибулі.
Коли овочі стануть м'якими, засипаємо промиту гречку.
Кладемо спеції за смаком і заливаємо все окропом, щоб покрилася гречка на 1 см.
Кип'ятимо блюдо на сильному вогні, потім накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 35-40 хвилин.
Блюдо подається на стіл з салатом або свіжими овочами. Смачного!