Рецепт Grecka з lisichkami в Казані фото

Grecka з lisichkami в Казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Гриби , Печериці , Лісіцкі , Гречка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготуйте гречку з грибами в казані, запевняю, результат вас дуже порадує! Каша виходить розсипчастою і насиченою, прекрасно поєднуючись з будь-якими грибами. Блюдо підійде на обід / вечеря.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування гречки з лисичками в казані. Розігрійте в казані масло і обсмажте на ньому гриби, потім додайте овочі і тушкуйте до м'якості. Засипте гречку і спеції, влийте окріп. Доведіть страву до кипіння і зменшіть вогонь. Гасіть гречку з грибами під кришкою приблизно 35-40 хвилин. Готову страву подавайте на стіл з овочами або салатом. Хай щастить!

  • Лісіцкі - 200 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Гречка - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Вершкове масло - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
Grecka з lisichkami в Казані - фото крок 1
Нагріваємо на вогні казан і топимо в ньому вершкове і рослинне масло.
Grecka з lisichkami в Казані - фото крок 2
В масло засипаємо промиті гриби. Готуємо на сильному вогні, поки не википить вся рідина.
Grecka з lisichkami в Казані - фото крок 3
Далі додаємо дрібно порізану моркву.
Grecka з lisichkami в Казані - фото крок 4
Зверху кладемо півкільця цибулі.
Grecka з lisichkami в Казані - фото крок 5
Коли овочі стануть м'якими, засипаємо промиту гречку.
Grecka з lisichkami в Казані - фото крок 6
Кладемо спеції за смаком і заливаємо все окропом, щоб покрилася гречка на 1 см.
Grecka з lisichkami в Казані - фото крок 7
Кип'ятимо блюдо на сильному вогні, потім накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 35-40 хвилин.
Grecka з lisichkami в Казані - фото крок 8
Блюдо подається на стіл з салатом або свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти