Рецепт Grecka з lisichkami фото

Grecka з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Гриби , Лісіцкі , Гречка
Дієтичне харчування , Пісні страви
На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли з'являються молоді лисички, мій дід готує гречку з лисичками. Зазвичай ми їмо це блюдо вранці. Енергії вистачає до самого обіду! Mess з lisichkami - не тільки дуже смачна, але і дуже корисна!

Опис приготування:

Гречку з лисичками їли на Русі з давніх часів. Звісна річ, грибами замінювали м'ясо. Раджу і вам спробувати щільний"лісової" сніданок.

Як приготувати гречку з лисичками?

1. Гречку промийте в декількох водах, виберіть чорні зернята. Потім обсмажте на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Під час смаження постійно помішуйте.

2. Залийте воду в каструлю, приправити сіллю, доведіть до кипіння, туди перекладіть обсмажену гречку і доведіть до кипіння. Потім зніміть піну, зменшіть вогонь до середнього і варіть гречку до готовності.

3. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

4. Гриби очистіть, промийте, великі - поріжте на шматочки.

5. На сковороді розтопіть вершкове масло, змішайте його з рослинним і обсмажте цибулю до золотистого кольору. Потім додайте гриби. Додайте сіль, перець і тушьте до готовності.

6. На тарілку викладіть гречку, зверху - обсмажені гриби і урасьте зелень.

Grecka з lisichkami готові!

Смачного!

  • Гречневач крупа - 1 Склянка
  • Лісіцкі - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Вода - 450 мілілітрів
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Рослинна олія - 2 склянки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Зелень - - За смаком
Гречку з лисичками їли на Русі з давніх часів. Звісна річ, грибами замінювали м'ясо. Раджу і вам спробувати щільний"лісової" сніданок.

Як приготувати гречку з лисичками?

1. Гречку промийте в декількох водах, виберіть чорні зернята. Потім обсмажте на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Під час смаження постійно помішуйте.

2. Залийте воду в каструлю, приправити сіллю, доведіть до кипіння, туди перекладіть обсмажену гречку і доведіть до кипіння. Потім зніміть піну, зменшіть вогонь до середнього і варіть гречку до готовності.

3. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

4. Гриби очистіть, промийте, великі - поріжте на шматочки.

5. На сковороді розтопіть вершкове масло, змішайте його з рослинним і обсмажте цибулю до золотистого кольору. Потім додайте гриби. Додайте сіль, перець і тушьте до готовності.

6. На тарілку викладіть гречку, зверху - обсмажені гриби і урасьте зелень.

Grecka з lisichkami готові!

Смачного!

Схожі рецепти