Рецепт Яловичина з lisichkami фото

Яловичина з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина, Гриби, Лісіцкі
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичину з лисичками можна подати на обід або на сімейний недільний вечерю. Блюдо виходить царський, смак і аромат у нього - чудові! Його можна подавати і порційно, і в величезному блюді на всіх.

Як приготувати яловичину з лисичками?

1. Промийте і очистіть яловичину від плівок, зайвого жиру і наріжте невеликими шматками.

2. У сковороду влийте рослинного масла і обсмажте шматки яловичини на середньому вогні до золотистої скоринки.

3. Вогонь зменшіть, влийте в яловичину бульйон, все перемішайте. Закрийте кришкою і дайте згасити протягом 20-25 хвилин.

4. Поки яловичина смажитися підготуйте лисички. Я їх зазвичай не мою, тільки очищаю. Але, якщо ви по-іншому не можете, промийте лисички або ошпарити їх протягом 10 хвилин. Великі гриби подрібніть.

5. Очистіть цибулину, наріжте дрібними кубиками і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.

6. Підготовлені лисички додайте до цибулі і обсмажуйте. Спочатку, поки не випаруватися вода, на великому вогні. Потім - знизьте. В кінці смаження посоліть і поперчіть за смаком.

7. З вершкового масла, муки і однієї склянки бульйону підготуйте соус. Для цього розтопіть на сковороді олію, додайте бульйон, а потім. Коли бульйон прогріється, тонкою цівкою, безперервно помішуючи, вводите борошно. Перемішайте добре і вимкніть.

8. Сир натріть на тертці.

8. У порційні страви для випічки або в одну велику форму викладіть тушковану яловичину, на неї - підсмажені лисички, залийте соусом і посипте зверху тертим сиром. Відправляйте в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Дочекайтеся золотистої скоринки і подавайте.

Яловичина з lisichkami готової!

Смачного!

  • Яловичина (лопатка) - 1 штука
  • Лісіцкі - 250 грам
  • Цибулина - 1 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яловичий бульйон - 2 склянки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 6-8 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 30-40 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
Як приготувати яловичину з лисичками?

1. Промийте і очистіть яловичину від плівок, зайвого жиру і наріжте невеликими шматками.

2. У сковороду влийте рослинного масла і обсмажте шматки яловичини на середньому вогні до золотистої скоринки.

3. Вогонь зменшіть, влийте в яловичину бульйон, все перемішайте. Закрийте кришкою і дайте згасити протягом 20-25 хвилин.

4. Поки яловичина смажитися підготуйте лисички. Я їх зазвичай не мою, тільки очищаю. Але, якщо ви по-іншому не можете, промийте лисички або ошпарити їх протягом 10 хвилин. Великі гриби подрібніть.

5. Очистіть цибулину, наріжте дрібними кубиками і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.

6. Підготовлені лисички додайте до цибулі і обсмажуйте. Спочатку, поки не випаруватися вода, на великому вогні. Потім - знизьте. В кінці смаження посоліть і поперчіть за смаком.

7. З вершкового масла, муки і однієї склянки бульйону підготуйте соус. Для цього розтопіть на сковороді олію, додайте бульйон, а потім. Коли бульйон прогріється, тонкою цівкою, безперервно помішуючи, вводите борошно. Перемішайте добре і вимкніть.

8. Сир натріть на тертці.

8. У порційні страви для випічки або в одну велику форму викладіть тушковану яловичину, на неї - підсмажені лисички, залийте соусом і посипте зверху тертим сиром. Відправляйте в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Дочекайтеся золотистої скоринки і подавайте.

Яловичина з lisichkami готової!

Смачного!

Схожі рецепти