Kartofelynoe пюре lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
Потрібна ідея для обіду або вечері? Пропоную дуже простий, але дуже смачний варіант, як приготувати картопляне пюре з лисичками. Ситне, ароматне блюдо, яке варто спробувати.
Таке просте, але дуже апетитне блюдо. Це класичний рецепт картопляного пюре з лисичками, який при бажанні можна урізноманітнити соусом (вершковим або часниковим, наприклад), а також різного роду спеціями за смаком. Подавати до столу страву можна з овочами.
- Лісіцкі - 400 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Картопля - 600-700 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком
- Молоко - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Грибочки вимити кілька разів і просушити. У зиязикай період можна використовувати заморожені гриби.
2. На сковороді розігріти олію. Тим часом очистити і нарізати невеликими кубиками цибулину.
3. На сковороду відправити спочатку цибулю, обсмажити до прозорості, а потім додати гриби. На середньому вогні смажити, періодично помішуючи. Додати сіль, перець, спеції за смаком.
4. Картоплю очистити, нарізати середніми шматочками, залити окропом і відправити на вогонь. Після закипання посолити і варити до готовності.
5. В кінці смаження додати на сковороду зелень. Перемішати, зняти з вогню. Накрити кришкою і дати настоятися.
6. Готову картоплю зняти з вогню. Злити воду (залишивши трохи), додати вершкове масло. Розім'яти толкушкой або міксером, поступово вливаючи молоко. От і все: картопляне пюре з лисичками в домашніх умовах можна подавати до столу.