Kartofelynoe пюре postnoe
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт картопляного пюре пісного. Без звичної всім сметани і вершкового масла картопля часто виглядає нудно, але я придумала, як таке пюре доповнити! Спробуйте, смачно!
Під час посту я особливо люблю балувати свого носа цікавими заходами - купую більше спецій і прянощів, відкриваю для себе індійські традиційні рецепти і повністю переходжу на нерафіновану олію. Тому і для цього простого рецепту картопляного пюре пісного я рекомендую використовувати саме його. В іншому ж це блюдо - перевірена класика, з яким справиться навіть новачок на кухні!
- Картопля - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Цибуля і моркву подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Я рекомендую брати нерафіновану олію, воно пахне насінням і відмінно доповнить картоплю.
2. Картопля тим часом помиємо, очистимо, відваримо, а потім злити майже всю воду і зробимо пюре (в tolkuchki допомоги або міксером). Сіль і спеції додайте за смаком.
3. Змішаємо тепер картоплю з овочевою сумішшю. Я це роблю прямо в каструлі.
4. От і все! Смачного!