Рецепт Zalivnoe postnoe фото

Zalivnoe postnoe
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня , Білоруська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Холодець

Пропоную легку закуску, яка відмінно охолоджує в жарку погоду, але її також часто готують в період посту і все ті, хто не їсть м'ясних страв. Готується холодець пісне дуже легко.

Пропоную вашій увазі легке і смачне блюдо, яке стане прикрасою на пісному столі і підійде для тих, хто не вживаємо м'ясо. Зелений горошок, кукурудза, гриби і капуста брокколі відмінно поєднуються між собою. Розповідаю і показую, як приготувати заливне пісне.

  • Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
  • Болгарський перець - 1 штук
  • Капуста брокколі - 200 грам (або кольорова капуста)
  • Зелений горошок - 100 грам (свіжий або заморожений)
  • Кукурудза - 50 грам
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
  • Мариновані гриби - 100 грам
Zalivnoe postnoe - фото крок 1
1. Мінімум інгредієнтів - і на вашому столі відмінна пісна закуска. Отже, варимо інгредієнти і овочевий бульйон: в киплячу воду кидаємо горошок і кукурудзу.
Zalivnoe postnoe - фото крок 2
2. Потім кидаємо болгарський перець і капусту брокколі (можна використовувати кольорову капусту). Варимо ще 5 хвилин.
Zalivnoe postnoe - фото крок 3
3. Виймаємо овочі і проціджуємо бульйон. Сюди можна також за бажанням додати картоплю.
Zalivnoe postnoe - фото крок 4
4. Викладаємо у форму овочі та гриби, даємо бульйону трохи охолонути. Потім в нього додаємо розведений желатин, даємо постояти ще 15 хвилин. Заливаємо бульйоном овочі в формочке.
Zalivnoe postnoe - фото крок 5
5. Ставимо в холодильник до повного застигання. Перед тим, як перекласти заливне, підігріваємо його на водяній бані близько 1-2 хвилини і перекладаємо на блюдо (по типу пасочки).
Zalivnoe postnoe - фото крок 6
6. Тарілка при цьому повинна бути внизу.
Zalivnoe postnoe - фото крок 7
7. Ось таке гарне виходить холодець.

Схожі рецепти