Рецепт Postnoe рагу фото

Postnoe рагу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У період Великого посту наш організм як ніколи потребує вітамінів і поживних речовинах. Тому овочеве рагу має бути на столі у кожного, хто дотримується вегетаріанської і пісної дієти.

Опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати пісне рагу, то просто прочитайте цей рецепт. Складнощів у приготуванні у вас не виникне, так як рецепт досить простий у виконанні, з ним впорається навіть початківець кулінар.

  • Картопля молода - 2 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Перець солодкий - 4 штуки
  • Кабачки - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Склянка
  • Бальзамічний оцет - 3 чайних ложки
  • Чебрець - 2 штуки
  • Фенхель насіння - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
Postnoe рагу - фото крок 1
Молодий рання картопля вимийте і почистіть (за допомогою щітки), щоб на шкірці не залишилося землі. Наріжте картоплю на великі шматки прямо з шкіркою. Викладіть шматочки в антипригарним форму для запікання з високими бортиками.
Postnoe рагу - фото крок 2
Морква вимийте і очистіть, поскоблите ножем. Наріжте її на кубики-брусочки розміром два-три сантиметри. Якщо ви будете різати овочі для рагу занадто дрібно або тонко, то в процесі приготування вони просто розваляться і перетворяться в"кашу" .
Postnoe рагу - фото крок 3
Солодкий перець вимийте і очистіть від насіння. М'якоть наріжте кубиками (приблизно однаковими за розміром). Ви можете використовувати як зелений, так і будь-який інший солодкий перець. Червоний, жовтий, помаранчевий також будуть дуже яскраво і соковито виглядати в страві.
Postnoe рагу - фото крок 4
Головку часнику звільніть від лушпиння. Якщо ви будете вживати в їжу зубчики часнику в рагу, то їх слід очистити. Якщо ж ні - залиште в неочищеними.
Postnoe рагу - фото крок 5
Кабачки вимийте і, не очищаючи, нарубати на досить великі кубики. Цей овоч додасть особливу ніжність рагу.
Postnoe рагу - фото крок 6
Тепер настала черга лука. Підійде звичайний ріпчаста цибуля, хоча ви можете взяти і солодкий"кримський" , який має красивий фіолетовий колір. Очистіть і наріжте цибулю півкільцями.
Postnoe рагу - фото крок 7
Всі нарізані інгредієнти викладіть до картоплі у жароміцних форму. Посипте їх спеціями і сіллю, полийте олією і оцтом. Ретельно перемішайте. Духовку розігрійте до ста вісімдесяти градусів. Запікайте овочеве рагу сорок хвилин до повної готовності.

Схожі рецепти