Рецепт Postnoe суфле фото

Postnoe суфле
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 15 хв.

Пісне суфле - дуже смачне, низькокалорійне і дієтичне блюдо. Готування гранично проста, смак відмінний, а головне - ніякої хімії. Можна вживати веганам і дотримуються посту людям.

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати пісне суфле, використовуйте свіжовичавлений сік апельсина і стиглу хурму. Останню не забудьте перед подрібненням ретельно очистити від шкірки і кісточок. Замість желатину можна використовувати агар-агар, але в такому випадку апельсиновий сік разом з ним потрібно поставити на вогонь і прокип'ятити 2-3 хвилини.

  • Мухобойка - 1 штука
  • Сік апельсиновий - 150 мілілітрів
  • Джем апельсиновий - 3 Ст. Ложки
  • Желатин - 4 Ст. Ложки
Postnoe суфле - фото крок 1
Зріжте з апельсина трохи цедри.
Postnoe суфле - фото крок 2
М'якоть хурми помістіть в чашу блендера, додайте апельсиновий джем, подрібніть-перемішайте все до однорідної маси.
Postnoe суфле - фото крок 3
Апельсиновий сік змішайте з желатином, дайте останньому набрякнути.
Postnoe суфле - фото крок 4
Змішайте фруктове пюре з соком і желатином, збийте для пишності міксером.
Postnoe суфле - фото крок 5
Розлийте масу у формочки, поставте в холодильник застигати на пару годин.
Postnoe суфле - фото крок 6
Подавайте суфле з апельсиновою цедрою. Смачного!

Схожі рецепти