Postnoe суфле
(покроковий рецепт з фото)
Пісне суфле - дуже смачне, низькокалорійне і дієтичне блюдо. Готування гранично проста, смак відмінний, а головне - ніякої хімії. Можна вживати веганам і дотримуються посту людям.
Для того, щоб приготувати пісне суфле, використовуйте свіжовичавлений сік апельсина і стиглу хурму. Останню не забудьте перед подрібненням ретельно очистити від шкірки і кісточок. Замість желатину можна використовувати агар-агар, але в такому випадку апельсиновий сік разом з ним потрібно поставити на вогонь і прокип'ятити 2-3 хвилини.
- Мухобойка - 1 штука
- Сік апельсиновий - 150 мілілітрів
- Джем апельсиновий - 3 Ст. Ложки
- Желатин - 4 Ст. Ложки
Зріжте з апельсина трохи цедри.
М'якоть хурми помістіть в чашу блендера, додайте апельсиновий джем, подрібніть-перемішайте все до однорідної маси.
Апельсиновий сік змішайте з желатином, дайте останньому набрякнути.
Змішайте фруктове пюре з соком і желатином, збийте для пишності міксером.
Розлийте масу у формочки, поставте в холодильник застигати на пару годин.
Подавайте суфле з апельсиновою цедрою. Смачного!