Абрикосове суфле
(покроковий рецепт з фото)
Легке, повітряно і ніжне суфле з абрикос в кошиках. Це кращий десерт до чаю або на святковий стіл. Він обов'язково сподобається вам і вашим гостям.
Приготуйте це чудовий десерт. Спочатку займемося кошиками для суфле. Замісити тісто з масла, цукрової пудри, жовтка, борошна, мигдальної муки і охолодіть його в холодильнику. Потім розкачати, виріжте гуртки і випікання кошики в формочках. Для суфле збийте білки в піну, введіть цукрову пудру, гарячий перетертий джем і розчинений желатин. Перекладіть суфле в кондитерський мішок. У кожну корзинку покладіть консервовані абрикоси і зробіть шапку з суфле. Поставте на півгодини в холодильник, потім подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Вершкове масло - 100 грам
- Мигдалеве борошно - 65 грам
- Борошно - 165 грам
- Цукрова пудра - 165 грам
- Абрикоси консервовані - 200 грам
- Джем абрикосовий - 200 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Желатин - 1 Чайна ложка
- Яйця - 4 штуки
Розімніть вершкове масло, додайте 65 г. Цукрової пудри і яєчний жовток.
Потім додайте борошно, миндальную борошно і замісіть тісто. Загорніть його в плівку і покладіть в холодильник на 2 годину.
Потім розкачати тісто в пласт, видавіть кола, помістіть їх в формочки і випікання кошики в духовці протягом 10 хвилин при 200 градусах.
Абрикосовий джем розігрійте і перетріть через сито.
Відокремте білки 3-х яєць від жовтків, додайте ще один білок, що залишився від тесту і збийте в піну. Чи не зупиняючи збивання додайте частинами 100 г. Цукрової пудри і гарячий джем. Желатин замочити в холодній воді, потім розігрійте на слабкому вогні до його розчинення. Введіть желатин в суфле і ще раз збийте. Перекладіть суфле в кондитерський мішок.
У кожну корзинку покладіть консервовані абрикоси і зробіть шапку з суфле. Поставте кошики з суфле на півгодини в холодильник, потім подайте на стіл.