Zhulyen з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
Лісіцкі - гриби, виключно, літні. Тому влітку готую жульен тільки з лисичками, вони надають йому більш насичений і грибний аромат.
Лісіцкі та цибулю obzharivaem, додаємо вершки, tusim. Потім жульен викладаємо в кокотніци і, присипавши сиром, запікаємо в духовці.
- Лісіцкі - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 1, 5 чайних ложки
- Сметана / жирні вершки - 2 Ст. Ложки
- Тертий твердий сир - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Predvaritelyno чисті лисиці і porezhem ги, на час приберемо в сторону. А поки почистимо цибулину, дрібно нашаткувати і кинемо на сковорідку обсмажувати до золотистої скоринки.
Лисички тонко нарізані, тому як тільки цибуля покрився апетитною золотистою скоринкою додаємо до нього грибочки і обсмажуємо до повного випаровування рідини.
Потім додаємо до них дві столові ложки сметани або жирних вершків, залишаємо на вогні гаситися на хвилин 5-7.
Після того, як сметанно-грибна маса загасили, всипаємо до неї борошно і тушкуємо ще пару-трійку хвилин.
Духовку розігріваємо до 200 градусів, жульен розкладаємо по кокотницах, посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку на хвилин 7, поки сир на розплавиться.
Духовку розігріваємо до 200 градусів, жульен розкладаємо по кокотницах, посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку на хвилин 7, поки сир на розплавиться.