Рецепт Zhulyen з lisichkami фото

Zhulyen з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Гриби, Лісіцкі
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Лісіцкі - гриби, виключно, літні. Тому влітку готую жульен тільки з лисичками, вони надають йому більш насичений і грибний аромат.

Лісіцкі та цибулю obzharivaem, додаємо вершки, tusim. Потім жульен викладаємо в кокотніци і, присипавши сиром, запікаємо в духовці.

  • Лісіцкі - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 1, 5 чайних ложки
  • Сметана / жирні вершки - 2 Ст. Ложки
  • Тертий твердий сир - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
Zhulyen з lisichkami - фото крок 1
Predvaritelyno чисті лисиці і porezhem ги, на час приберемо в сторону. А поки почистимо цибулину, дрібно нашаткувати і кинемо на сковорідку обсмажувати до золотистої скоринки.
Zhulyen з lisichkami - фото крок 2
Лисички тонко нарізані, тому як тільки цибуля покрився апетитною золотистою скоринкою додаємо до нього грибочки і обсмажуємо до повного випаровування рідини.
Zhulyen з lisichkami - фото крок 3
Потім додаємо до них дві столові ложки сметани або жирних вершків, залишаємо на вогні гаситися на хвилин 5-7.
Zhulyen з lisichkami - фото крок 4
Після того, як сметанно-грибна маса загасили, всипаємо до неї борошно і тушкуємо ще пару-трійку хвилин.
Духовку розігріваємо до 200 градусів, жульен розкладаємо по кокотницах, посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку на хвилин 7, поки сир на розплавиться.

Схожі рецепти