Рецепт Телятина з овочами фото

Телятина з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Телятина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Поєднання ніжною телятини і соковитих овочів, на мій погляд, просто ідеальне. Приготуйте таке приголомшливе блюдо своїм домашнім на вечерю чи обід, і ви здивуєтеся, як швидко спорожніють їх тарілки.

Опис приготування:

Днями я думала, що ж таке смачненьке приготувати на вечерю, щоб вся сім'я залишилася задоволена, і знайшла ось такий простий рецепт телятини з овочами. Ідея запекти м'ясо, та ще з морквою, цибулею, помідорами і перцем, здалася мені відмінною, тому я відразу ж і приступила до справи. Хоч мені і довелося витратити на приготування цієї страви близько двох годин, але м'ясо вийшло настільки ніжне і соковите, що я навіть перестала думати про час. Так що якщо ви хочете порадувати своїх домашніх простий і неймовірно смачною їжею, я поділюся з вами цим чудовим рецептом і розповім, як приготувати телятину з овочами.

  • Телятина - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Помідори - 5 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, перець червоний мелений)
  • Сіль - За смаком
телятина з овочами - фото крок 1
Отже, нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки і обсмажуємо його в казані або у високій сковороді (зі знімною ручкою) до легкого золотистого кольору. Потім наливаємо в сковороду трохи водички і відправляємо м'ясо в розігріту до 180 градусів духовку, готуємо його під кришкою протягом 1 годину.
телятина з овочами - фото крок 2
Поки готується телятина, ми чистимо і промиваємо овочі, нарізаємо помідори, ріпчаста цибуля, часник і болгарський перець кубиками, морква ріжемо брусками.
телятина з овочами - фото крок 3
Після закінчення однієї години ми витягуємо сковороду їх духовки, додаємо до м'яса нарізані овочі, лавровий лист, цукор, солимо і перчимо все за смаком. Знову ставимо сковороду в духовку і тушкуємо м'ясо з овочами ще один годинку.
телятина з овочами - фото крок 4
В результаті мяско виходить неймовірно ніжне, м'яке і соковите, додайте до нього улюблений салатик, і відмінний вечерю вам забезпечений. Смачного!

Схожі рецепти