Телятина тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо неймовірною ніжності і неповторного смаку - телятина тушкована з овочами. При всьому при цьому, рецепт настільки простий, що розбереться навіть дитина. Потрібні лише хороші овочі і телятина.
Наскільки я знаю, цей рецепт телятини тушкованою з овочами дуже популярний в Іспанії: там і телятина широко поширена, і овочі люблять, і вино обов'язково в страви додають. Я, спробувавши приготувати страву за цим рецептом одного разу, був просто здивований, наскільки все просто і смачно. Над стравою не треба стояти, по суті потрібно всього-то нарізати інгредієнти та додавати їх в каструлю в певній черговості. Але смак… Словами не передати. Настійно рекомендую спробувати. Отже, розповідаю як приготувати телятину тушковану з овочами!
- Телятина - 500 грам
- Морква - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Перець червоний болгарський - 3 штуки
- Гриби - 250 грам
- Вино - 2 склянки
- Бульйон - 1/4 L
- Зелений горошок - 200 грам
У каструлі розігріваємо олію, обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і моркву. Додаємо крупно нарізаний болгарський перець, обсмажуємо 2 хвилини.
Додаємо телятину, нарізану на кубики стороною приблизно 2 см. roza_ker, поки телятина не замінить колір, не покриється невеликий скоринкою з усіх боків.
Додаємо вино. Випаровуємо його.
Додаємо бульйон. Через 15 хвилин додаємо в каструлю нарізані гриби і зелений горошок. Готуємо ще 15-20 хвилин, поки м'ясо не стане м'яким.
Блюдо готово. Подавати негайно.