Телятина, тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Холодними осінніми вечорами якось особливо хочеться тепла і домашнього затишку, і кращий спосіб створити його - приготувати на вечерю ситну, ароматну і неймовірно смачну телятину, тушковану в мультиварці.
Влітку м'яса зовсім не хочеться, душа навпаки вимагає легкої їжі, а от осінь і зима це зовсім інша справа, адже коли на вулиці похмура погода, настрій може підняти тільки смачний і ароматний обід або вечерю. В ньому, звичайно ж, має бути багато м'яса і соковитих овочів, і у мене як раз є для вас один досить непоганий варіант - простий рецепт телятини, тушкованою в мультиварці. Готувати цю страву на плиті дуже втомлює, і сам процес забирає багато сил і часу, зате в мультиварці все набагато простіше. Не потрібно постійно бігати на кухню і перевіряти чи все в порядку, повірте, з цим рецептом приготування телятини, тушкованою в мультиварці, ви без особливих зусиль приготувати чудовий вечерю для всієї родини.
- Телятина - 1 кілограм
- Вино біле сухе - 700-750 мілілітрів
- Помідор - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Фенхель - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Селера стебла - 2 штуки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Гілочки розмарину - 2 штуки
- Гілочки чебрецю - 2 штуки
- Паста томатна - 1-2 Ст. Ложок
- Масло оливкове - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оливки - 250-300 грам