Рецепт Телятина, тушкована з картоплею фото

Телятина, тушкована з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Телятина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Можливо, для кого-то це блюдо буде занадто простим, але для мене воно найулюбленіше, адже приготувати таку телятину з картоплею можна дуже легко і швидко, і вона завжди виходить неймовірно смачною.

Взагалі, цей простий рецепт телятини, тушкованою з картоплею, часто використовують для приготування обіду або вечері дітям, адже м'ясо це низькокалорійне, тому і страва виходить легким і добре засвоюється організмом. Але особисто я досить часто готую його для себе, адже з цим рецептом приготування телятини, тушкованою з картоплею, я можу не переживати за свою фігуру. Окрім того, що тут ми використовуємо нежирне м'ясо, також в цьому рецепті ми не будемо нічого обсмажувати перед гасінням, що теж дуже корисно. Ну а якщо ви вирішите зробити таке блюдо для свого чоловіка, я пропоную вам урізноманітнити його іншими овочами і змішати телятину з більш жирним м'ясом, наприклад, зі свининою, так буде набагато ситніше.

1) Для початку ми гарненько промиваємо телятину, нарізаємо її на невеликі шматочки і викладаємо м'ясо в каструльку. Заливаємо його водою (невеликою кількістю), злегка солимо і варимо на повільному вогні протягом півгодини.

2) Поки м'ясо вариться, ми чистимо овочі, промиваємо їх і нарізаємо картоплю кубиками, морква трьом на крупній тертці, а ріпчаста цибуля подрібнюємо в блендері (якщо готуєте для дітей) або нарізаємо дуже дрібно.

3) через 30 хвилин варіння телятини викладаємо в каструлю з м'ясом підготовлені овочі, солимо і перчимо все за смаком, накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо м'ясо з овочами на повільному вогні протягом 40-50 хвилин, під час гасіння заважати нічого не слід, так шматочки картоплі залишаться цілими.

Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу з легким овочевим салатом. Приємного всім апетиту!


  • Телятина - 200 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Взагалі, цей простий рецепт телятини, тушкованою з картоплею, часто використовують для приготування обіду або вечері дітям, адже м'ясо це низькокалорійне, тому і страва виходить легким і добре засвоюється організмом. Але особисто я досить часто готую його для себе, адже з цим рецептом приготування телятини, тушкованою з картоплею, я можу не переживати за свою фігуру. Окрім того, що тут ми використовуємо нежирне м'ясо, також в цьому рецепті ми не будемо нічого обсмажувати перед гасінням, що теж дуже корисно. Ну а якщо ви вирішите зробити таке блюдо для свого чоловіка, я пропоную вам урізноманітнити його іншими овочами і змішати телятину з більш жирним м'ясом, наприклад, зі свининою, так буде набагато ситніше.

1) Для початку ми гарненько промиваємо телятину, нарізаємо її на невеликі шматочки і викладаємо м'ясо в каструльку. Заливаємо його водою (невеликою кількістю), злегка солимо і варимо на повільному вогні протягом півгодини.

2) Поки м'ясо вариться, ми чистимо овочі, промиваємо їх і нарізаємо картоплю кубиками, морква трьом на крупній тертці, а ріпчаста цибуля подрібнюємо в блендері (якщо готуєте для дітей) або нарізаємо дуже дрібно.

3) через 30 хвилин варіння телятини викладаємо в каструлю з м'ясом підготовлені овочі, солимо і перчимо все за смаком, накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо м'ясо з овочами на повільному вогні протягом 40-50 хвилин, під час гасіння заважати нічого не слід, так шматочки картоплі залишаться цілими.

Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу з легким овочевим салатом. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти