Тушкована телятина з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Смачно поїсти люблять багато, а якщо блюдо готується швидко, так взагалі чудово! Саме таким чином і готується тушкована телятина з картоплею. Швидко, просто і неймовірно апетитно!
До вашої уваги - простий рецепт приготування тушкованої телятини з картоплею. Блюдо дуже просте, але в той же час дуже ситне. Подавати можна на вечерю чи обід. Як доповнення в блюдо можна додавати подрібнений корінь імбиру, що додасть йому особливу пікантність. Хай щастить!
- Телятина - 600 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори черрі - 6 штук
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо промийте і крупно наріжте. Потім обсмажте на олії, поки не випарується вся рідина, а телятина не зарум'яниться.
Додаємо цибулю, порізаний півкільцями, і смажимо ще 5 хвилин, потім додаємо моркву, порізану соломкою. Готуємо 5-6 хвилин, помішуючи.
На сковороду додайте кетчуп і порізані помідори, тушкуйте на повільному вогні 10 хвилин. Влийте окріп, щоб вода покрила овочі, готуйте ще 30 хвилин.
До киплячого м'яса з овочами викладаємо порізану кубиками картоплю. Готувати до готовності картоплі, посолити за смаком. За кілька хвилин до готовності додайте подрібнену зелень.
Смачного!