Телятина з грибами в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Любіть м'ясо? Приготуйте телятину, тушковану в сметані з грибами. Блюдо готується дуже швидко, а головне - до нього підходить практично будь-який гарнір. Рецепт розрахований на 3-4 порції. Спробуйте!
Розповім, як зробити телятину з грибами в сметані. Вам знадобляться такі інгредієнти: телятина, ріпчаста цибуля, печериці, соняшникова олія, сіль і перець. Блюдо відмінно підходить для вечері / обіду. На гарнір готуємо відварну картоплю, макарони або гречку. Хай щастить!
- Телятина - 300 грам
- Печериці - 250 грам
- Крем - 200 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Печериці ретельно промийте та відваріть в підсоленій воді 10 хвилин.
Телятину промийте та висушіть паперовим рушником. Поріжте середніми шматочками.
Відбиваємо м'ясо з двох сторін, злегка присипаємо сіллю і перцем.
Умочіть м'ясо в борошно і обсмажте з двох сторін на соняшниковій олії. Смажити до золотистої скоринки.
В окремій сковороді обсмажуємо цибулю до прозорості.
Додайте до цибулі порізані гриби і обсмажене м'ясо. Влийте трохи води і тушкуйте під кришкою 15 хвилин.
Потім додаємо сметану, перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.
Смачного!