Телятина з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Телятина - це дуже смачне і корисне м'ясо. Його потрібно вміти правильно приготувати, щоб воно було не втратило свою ніжність і смакові якості. Більш того, телятина ще й дуже корисна.
М'ясо виходить соковитим, ароматним і дуже смачним. Гриби вигідно доповнюють смак, роблячи його ще більш цікавим. При приготуванні страви можна використовувати сподобалися вам вид спецій. Кожен раз блюдо буде змінюватися за з рахунок. Також можна змінювати і види гарнірів, сьогодні у мене макарони. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати телятину з грибами.
- Телятина - 1 кілограм
- Лук-пориста - 100 грам
- Печериці - 100 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Спеції, сіль - За смаком
Для приготування телятини з грибами ми візьмемо цибулю-порей. Його смак ніжніший і тонкий. Цибулю нарізаємо кільцями. Промийте їх під проточною водою. Дайте стекти рідини. Обсмажте в сотейнику на рослинному маслі близько 10 хвилин.
М'ясо телятини наріжте невеликими шматочками. Додайте до цибулі і перемішайте. На невеликому вогні тушкуйте м'ясо з цибулею близько 15 хвилин.
Через зазначений час додайте до м'яса трохи окропу. Використовуйте саме окріп, бо від сирої води м'ясо стає жорстким. Додайте до м'яса сіль, спеції на ваш смак. Тушіте 20 хвилин. Додайте нарізані печериці або інші гриби на ваш вибір. Гасіть до готовності. Загальний час приготування м'яса на маленькому вогні близько 1 годину 20-25 хвилин.
Подаємо страву до столу з будь-яким гарніром і овочами.